Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ilyen adatokkal milyen étrende...

Ilyen adatokkal milyen étrendet javasoltok?

Figyelt kérdés

Kor: 15//

Magasság: 162cm

Súly: 62kg

Genetika: endomorf

Igazából rég óta el szerettem volna ezdeni edzeni, kondigépem is van, stb. Étrend nélkül nem mertem elkezdeni, mert ugye 70% kaja..

Ha valaki tudna írni nekem étrendet, megköszönném. Túrót/zabpelyhet nem szeretem, azt írom előre :O

Mivel picit túlsúlyos vagyok, először diétázni kellene, aztán jöhet a tömegelés. Fehérje por/ napicsirkemell/ stb megoldható =)

2015. ápr. 25. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Húsok, zöldségek, tojás, halak.

Kalóriát nagyjából találd ki, fogyáshoz 2000 kcal-nál nem igazán kell több, értelmetlen.

Makrotápanyagokat igazítsd magadhoz, álatlában 1-2 g/ttkg fehérje mehet sacc/kb. ch szerintem nem kell több mint 1g/ttkg, zöldségekkel, pár 'szelet' pufirizzsel ennyit azért meg lehet enni.

Zsír annyi kell, hogy legyen energiád, de fogyj. Ez kinek több kinek kevesebb :)

2015. ápr. 25. 18:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Űha, sokat mondtál:D

Kidolgozott étrendet hülyeség lenne kérnem?:D

2015. ápr. 25. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen. Fogalmam sincs te milyen zöldségeket szeretsz enni, mennyit, milyen húsokat, mennyit, mennyi zsírt, mennyi belsőséget, mire mennyire vagy érzékeny stb.
2015. ápr. 25. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Akár milyen zöldség jöhet, fehér húsokat szeretem, és semmire nem vagyok érzékeny:D
2015. ápr. 26. 14:24
 5/10 anonim válasza:

Miért kezdesz el ilyen korán kondizni? Hallottál már róla, hogy aki kicsi és úgy kondizik, kicsi is marad? Nos, gondolom fiú vagy, a 162 cm az meg nem túl nagy...

Én saját testsúllyal edzek, huzodzkodás, fekvőtámasz ezer számban, guggolás, hasprés és egyebek.. Na meg persze futás, futás, futás... Ezek inkább az állóképesség növelésére jók, mint pl nekem aki tűzoltónak készül :) Én ektomorf vagyok, ami nem túl szerencsés, vagyok 185 cm és 73 kg. Gondold át! :) 18/F

2015. máj. 4. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Sajnálom, de le kellett értékeljelek, tudom, csak segíteni szeretnél.. De! 10 éves kor felett már teljesen rendben van a dolog:

https://www.youtube.com/watch?v=vDEff5FEqVA

2015. máj. 4. 20:50
 7/10 A kérdező kommentje:
ha nincs kedved végig nézni, csak 04:30-tól nézd 1-2percet:)
2015. máj. 4. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

5. vigyázz, a szervezeted nagyon figyel rá, hogy a testépíesz (súlyokkal edzel) akkor leállítsa a növekedési hormon termelést. DE ez téged is veszélyeztet, mert néha a szervezetünk nem veszi észre, hogy nem súllyal edzel hanem csak saját súllyal, így akkor is megállhatsz a növésben. Sőt, még össze is mehetsz, a kék elszíneződésről nem is beszélve.

Mit gondoltok, hogyan lettek a hupikék törpikék?

2015. máj. 4. 21:30
 9/10 anonim válasza:

185-ről csak nem leszek 162...:D

A hupikék törpikék pedig jogos ;)

2015. máj. 5. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a téma a túlzott igénybevételre vonatkozik.. igen, semmit sem jó túlzásba vinni, ez jellemző a 'túlzás' szóra.

Sem súllyal, sem súly használata nélkül nem jó tűréshatáron túl edzeni a testet kortól függetlenül, felnőtteknél sem.

2015. máj. 5. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!