Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát javasoltok nekem?

Milyen diétát javasoltok nekem?

Figyelt kérdés

185 cm 130 kg fiú 👦 szerintetek milyen diétát alkalmazzak?

Reggeli: 100 g csirkemell sonka és.3 db light trappista sajt, zöldség, 2 db puffasztott rizs

Tízórai kis gyümölcs

Csirkemell / vagy Pulykamell filé/ vagy halfilé (tőkehal, hekk, lepényhal, lazac stb.)/ vagy néha marha (bélszín, lapocka, fekete pecsenye, hátszín stb.) 150 G

Szénhidrát: rizs (basmati vagy sima, vagy jázmin, vagy rizi bizi, vagy gombás rizs, vagy barnarizs stb.) VAGY teljes kiőrlésű durumtészta 50 g

Ez lenne a 4 ik étkezésem is . Napi 2 liter víz 1 liter zoldtea anyagcsere fotózás miatt

véleményetek erről ?

2015. ápr. 23. 22:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Csirkemell az már a 3 ik étkezésem Tízórai csak gyumolcs
2015. ápr. 23. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ilyet, az biztos. Nem számoltam ki, de nagyon kevésnek tűnik, amit eszel, még nekem is az lenne, pedig én 65 kiló vagyok. Rossznak nem rossz ételek, csak kevés, a fehérje pedig szerintem túl sok. Személy szerint több zöldséget ennék, de hát nekem könnyű, szeretem őket nagyon.

Hogy milyen diéta lenne Neked jó, azt nem tudhatom, nem mindenki bírja ugyanazt. De mondom, a Te ételeiddel nincs baj, de ha nem lazacot vagy egyéb zsírosat eszel, figyelj a zsírbeviteledre, mert az annyira nem lehet sok egy átlagos napodban, s az is kell.

2015. ápr. 23. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!