Hogyan lehetne jó alakom? Milyen diétát és mozgást javasoltok? (Képpel)
Figyelt kérdés
Jelenleg 160cm és 58kg vagyok, magamról nem rakok fel képet, de szinte teljesen ilyen az alakom: [link] Azonban szeretnék sportosabb, jó alakot elérni. Milyen módszert tudnátok javasolni? (38N)2014. ápr. 16. 10:04
1/4 anonim válasza:
aerobik, szénhidrátszegény diéta.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Esetleg kicsit részletesebb tanácsok? Aerobicnak jó ha valamit keresek youtube-on és itthon csinálom? Fitnessteremre nincs most pénzem :( Szénhidrátszegény diétába gyümölcs mennyi fér bele? 1300-1400 kalória jó naponta?
2014. ápr. 16. 10:55
4/4 anonim válasza:
youtube-on vannak fitnesz videók, én egyszer Rubint Rékásat találtam. jó, ha otthon csinálod, csak kitartónak kell lenned. a gyümölcsökkel meg csak csínján, a vitaminokat inkább próbáld meg zöldségekből pótolni, egyél belőlük jó sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!