Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát, fogyókúrát,...

Milyen diétát, fogyókúrát, tornát javasoltok?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 162 cm, 70 kg.

Igazából annyira nem érzem magam rosszul a bőrömben, de tudod, hogy picit duci vagyok, és szeretném, ha jobb alakom lenne.

Kb két éve csináltam a kalóriaszámlálást, és mellette szinte minden nap tornáztam vagy Norbit vagy Leslie Sansone-t. Le is ment 3 hónap alatt kb 3 kiló és látszódott is rajtam, De persze meguntam. Tudom, ha volna hozzá kedvem, akkor újra csinálhatnám, de egyszerűen nincs. Naponta a sportolásom abból áll, hogy rohanok a buszokhoz :P de ez viszont minden nap kitesz kb 20 perc aktív gyorssétát, és ha suli után van időm, akkor a városban császkálok a buszig olyan fél órákat, és a kutyával szoktam néha elmenni sétálni.

Kérdésem az lenne, hogy milyen diétát, tornát ajánlotok. A csokit viszont imádom, így annyi lenne csak a feltétel, hogy azt ehessek. Valójában egyáltalán nem eszek sokat, reggel fél 6-tól 3-ig a suliban egy szendvicset és egy banánt eszek általában.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. dec. 17. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Úristen..neked nincsenek szüleid?

70kg vagy????egy kissebb bálna, már ne is haragudj....

2014. dec. 17. 17:31
 2/5 A kérdező kommentje:
tippeket, tanácsokat kértem #1-es, nem leszólást!
2014. dec. 17. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:

A mozgás nagyon fontos.Próbálj meg többet mozogni,naponta legalább fél órát,de ha van időd,akár többet is.Kerüld a cukros,lisztes dolgokat és még néha egy kis csokit is megengedhetsz magadnak! :)

Idővel fog látszani az eredmény!

De mellesleg így sem vagy kövér,sok pasi szereti a telt lányokat.

sok sikert! :)

2014. dec. 17. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. dec. 17. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Na az ilyeneknek tudnék egy akkorát beverni az arcába. Hogy jön ahhoz, hogy bárkit is lenézzen az első hozzászóló?

Vagy talán te nem hetven kiló vagy, hanem 120 és így próbálod kompenzálni saját magad, hogy másokat nézel le? Ez a valószínűbb.

Nézd, ne keseredj el. Le fogsz tudni fogyni. De a csokit felejtsd el. Cukor, cukor hátán. Inkább egyél müzli szeletet. Abban is van cukor, de nem annyi, hogy 3 napi mennyiséggel lát el.

Ha esténként tornázol, és nem eszel 5 után, hidd el, hogy lassan elkezd csökkenni a súlyod. Ha pedig ehhez hozzászoksz, akkor jöhet a komolyabb mozgás. Nehéz lenne egyből az életmód váltás, olyan egyszerűen nincs, hogy egyik nap még fehér kenyér meg péksütik, másnap meg már zöldség és temérdek fehérje. Azt javasolom, hogy amit eszel, ne fald be, hanem lassan egyél és jól rágd meg, így hamarabb érzel teltségérzetet. Vizet nagyon sokat igyál, legalább a 2 liter legyen meg! Ez nagyon fontos! Esténként ha pl. elviszed a kutyát, változtasd a séta tempóját. Neked és a kutyának sem árt meg. :) A gyors séta emeli a pulzus számot, és egy idő után ha elkezdesz kocogni még mellé, már a futás is gyerekjáték lesz, fogod bírni. Ha hazamész ne egyél már szénhidrátot, esetleg sovány túrót vagy egy joghurtot egy almával. Kezdésnek nagyon jó lenne, csakhogy érezz rá a dolgokra és arra, hogy a tested mit, hogyan bír.

2014. dec. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!