Mien fogyokurat javasoltok?
Emelgesd a nyelvtankönyvet, az biztosan használ.
Mire megtanulsz magyarul, garantáltan belesoványodsz.
Ajánlottam...
Inkább a te szemeddel lehet baj, hiszen olvashatóan leírtam, hogy mire megtanulsz helyesen írni, lefogysz.
De csak ha nem lazsálsz, és tényleg szorgalmasan emelgeted azt a nyelvtankönyvet.
De persze ha már most a kifogásokat keresed, akkor ne is várj eredményt.
Keruld a cukros,zsiros eteleket es az uditoket.Tobb zoldseget,gyumolcsot,feherjeben gazdag hust egyel es keves krumplit,riszt,kenyeret.
Ha kivansz valami edeset inkabb egyel gyumolcsot vagy keszits turmixot cukor nelkul.Probald az edesseget lecsokkenteni , hogy csak hetente eszel 1-2-szer edesseget es tornassz.Gyalogolj nehany megalot,menj el ha lehet naponta setalni es keress valami tornat amit szeretsz vegezni(kosar,uszas,vagy kereshetsz tornavideokat a youtubeon)
Na akkor egyszerűbben, kedves 14 éves.
SPORTOLJ!
A testmozgás elégeti a felesleges energiát, és ráadásul segíti az alakodat is karban tartani.
De mint írtam, csak akkor, ha VALÓBAN mozogsz, és nem csak ímmel-ámmal, hanem úgy, hogy lehetőleg el is fáradj tőle.
Tanácsos például egy edzőterembe beiratkozni, lehetőleg valaki olyannal együtt, aki szintén fogyni akar, mert egyedül meglehetősen unalmas az edzés, társsal sokkal könnyebb.
Az étrendeden is változtathatsz. Az hogy sokat eszel csak az egyik dolog, de az sem mindegy hogy mit eszel, és milyen elosztással. Lehetőleg a szénhidrátokat és a fehérjéket ne fogyaszd együtt, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt. Nem árt utána nézned néhány ilyen táplálkozási javaslatnak, az Internet tele van ilyenekkel.
Azt azonban ismét megemlítem, hogy azt a nyelvtankönyvet is használhatnád, hiszen még a "hülyeség" szót sem tudtad leírni, nem is beszélve a "milyen" kérdőszóról.
Legalább a szép magyar nyelvet ne törd kerékbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!