Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát javasoltok...

Milyen diétát javasoltok 13-14 évesnek?

Figyelt kérdés

A gond, hogy alacsony vagyok, és teltebb. Nincs túl sok felesleg rajtam, csak egy kicsi. Max. 8 kg-t akarok fogyni, és minimum 3-at vagy 5-öt.

Milyen diétát javasoltok? (152 cm vagyok és 45 kg)

A másik gond, hogy Mamámmal élek, és ezért ha nem eszek eleget, akkor ő egész nap mögöttem áll.

Szóval milyen lenne a legjobb diéta nekem?

2015. febr. 4. 07:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne diétázz, mert még fejlődőben van a szervezeted. Ne is akarj fogyni, mert nincs rá szükséged. Semmi felesleged nincs.
2015. febr. 4. 07:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez a 45 kg nem csak csont és bőr. Van feleslegem egy kicsi. Tényleg fogynom kéne, már mondták egy páran.
2015. febr. 4. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. En most 16 eves vagyok. A tekorodban, szoval 2-3evvel ezelőtt még versenyszerűen sportoltam es valami eszméletlen jol neztem ki. Szoval azt tudom neked tanácsolni hogy kezdj el sportolni! Barmit ami neked tetszik. Futás, úszás, tánc, bicikli stb. Ne kezdj el fogyozni, mert meg a szervezeted fejlődéseben van es nem fog szep kerek lenni a melled sem. Es nem csak ez a fő gond! Gondolkodj es ne tedd toknre magat! Igy is szep vagy! 😎
2015. febr. 4. 07:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Régebb mikor táncoltam, akkor tényleg soványka voltam, és amikor úsztam akkor is. De most az a baj, hogy egyik sincs a közelben, és ezért csak itthon tudnék valamit csinálni, hisz sajnálom azt az időt, amíg kimegyek a sportpályára (min. 10 perc) és még a sport amennyi időt levesz. Sok + órára is járok a suli miatt, ezért van olyan nap, amikor 3-ig suliba, és onnan + órára ami 5-ig van. 5-kor meg már sötétedik, ezért nem tudok kimenni az udvarra (és még tanulnom és házit írnom is kell)

2015. febr. 4. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Ne egyel szemet kajat (csoki, csipsz, keksz, stb) ne igyal cukros uditoket, gyumolcsleveket, egyel sok zoldseget, hust, egyel kevesebb rizst, fott tesztat, krumplit.

Es kezdj el valamit komolyan sportolni. Nyilvan ha a kornyeken nincs sok lehetoseg, akkor nem sok minden marad, de otthon sajat sulyos edzest csinalni, es hetente 4-5 alkalommal eljarni futni barhol lehetseges, es penzbe sem kerul.

Ha hazamesz a sulibol, akkor csinald egybol a sportot, es utana a hazit.

2015. febr. 4. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
13-14 évesen semmilyen diétát nem javasolok. Mozogj többet és egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, mérsékelt nasi, ennyi bőven elég.
2015. febr. 4. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmi szükséged ennyit fogyni, sőt, leginkább semmit, csak sportolj rendszeresen. Nem tudom, a menzán eszel-e, vagy másképp oldod meg az ebédet, meg mit eszel, úgyhogy erről csak annyi, hogy az ételek mennyisége helyett a minőségére helyezd a hangsúlyt, és a mértékre (de semmiképp ne koplalj).

Még most fog alakulni a tested, talán még nőni is fogsz.

2015. febr. 4. 10:55
 8/8 anonim válasza:
152 cm 45 kg szerintem jó. Én is 13 vok 157 cm 53 kg úgyhogy nekem kellene fogynom egy kicsit.
2015. aug. 6. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!