Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak? Nincs lehetősége...

Hogy fogyjak? Nincs lehetőségem edzeni, milyen diétát javasoltok?

Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem edzeni és kéne valami hatásos fogyókúra. légyszi segítsetek 12/L (az olyan válaszolók kerüljenek akik azt mondják, még ne fogyózzak. 72 kg vagyok a 160 centimmel, fogyni akarok)

2014. aug. 12. 17:21
 1/10 anonim válasza:
Ha gondolod írj üzenetet, inkább ott adok tanácsot, mert itt mindenki lehurrogja a másikat.
2014. aug. 12. 17:23
 2/10 anonim válasza:
Fogd vissza az evést, ne akarj drasztikus módszerekhez folyamodni. Este 6 után ne egyél, sokak szerint hülyeség, mások szerint beválik - szerintem is. Ne nassolj, ne egyél csokit, chipset, inkább gyümölcsöt, zöldséget. Reggelizz, ebédelj, vacsorázz, de csökkentsd az adagodat. Én pl. folyamatosan szoktattam le magamat a sok kajáról, a végén már csak ebédeltem, utána meg egy kis gyümölcsöt/zöldséget ettem, és kész. Sétálj, ha nincs is lehetőséged edzeni. A gyaloglás is átformálja a testedet, valamint én mindennap szoktam csinálni felüléseket + guggolásokat, hamar megvagy vele, mégis megmozgatod a testedet.
2014. aug. 12. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha valóban jól akarod csinálni, ezt olvasd el:

[link]

2014. aug. 12. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu
2014. aug. 12. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:

2-es, az este hat után ne egyél azért hülyeség mert én éppen fel vagy éjfélig és addigra éhes leszek. Az elsőnek meg akkor hurrogom le a másikat ha az tényleges hülyeséget mond.

Kérdező: Étkezz egészségesen, ezt szerintem meg tudod oldani. Kérd meg anyukádat,apukádat, hogy legyen mondjuk dióscsirkemell rizzsel a mai ebéd. Sportként én ajánlom az calisthenicet, mivel súlyzóst még nem végezhetsz. Végezz emellett heti 3-4 laza aerobot és kész.

2014. aug. 12. 17:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Egészséges vagy? Gyorsan híztál el? Szüleid is elhízottak?

Ne igyál üdítőt, a csokis péksütik sem jók, amin cukormáz vagy porcukorréteg van az sem, nasik felejtősek. Ismerni kéne kb. az átlagos étkezésed a további tanácsokhoz.

2014. aug. 12. 18:22
 7/10 A kérdező kommentje:
egészséges szerinted 12 évesen 72 kilónak lenni? szüleim is azok, de fiatal korukba nem voltak. és folyamatosan híztam el
2014. aug. 12. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Egészségest úgy értettem, hogy rendben van-e a pajzsmirigyed és más hormonjaid? Hízást elősegítő gyógyszerek is léteznek.

Ha az egész család elhízott, akkor rossz az étkezésetek, nemcsak neked, hanem mindenkinek.

2014. aug. 12. 19:11
 9/10 A kérdező kommentje:
kiskoromban több hormont kaptam, szóval volt egy ksi hormonproblémám, annyi, hogy egyévesen nőgyógyásznál voltam, de azóta semmi
2014. aug. 12. 19:30
 10/10 anonim válasza:
az egyik ismerősöm úgy fogyott egy hét alatt három kilót,hogy a cukrot és a fehérlisztet elkerülte,még mozogni is alig mozgott,és még sültkrumplit,panírozott cuccokat is evett.de mondom a két fő,ami kizárva : cukor,fehérliszt
2014. aug. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!