Hát az lenne, hogy nekem a vádlim az nagyon nagyon nagy a lábamhoz képest ( kb kkora mint a combom) és nemtudok rola fogyni sehogysem, valoszinu azert mert csak izom van rajta. Mit javasoltok mitcsinaljak, hogy kissebb legyen?
Nem ertem hogy ilyen kerdeseknel miert olyan nehez kepet is feltolteni?
Legyszi tegyetek mar fel kepet is, mert igy nem lehet erre valaszolni rendesen.
Egyebkent van vadlikisebbito mutet, keress ra a neten, valamilyen izmot tavolitanak el ha jol emlekszem (de nem befolyasolja a tovabbi mozgast), regebben olvastam rola, mert en is ugy lattam, hogy hatalmas a vadlim. Aztan azota meghiztam rendesen, es most mar brutalisnak latom, viszont visszanezegettem a regi kepeimet, ahol meg sovanyabb voltam, es mit nem adnek, ha most ugy nezhetnek ki. Szoval most mar latom, hogy nem volt akkora a problema, mint amilyennek akkor gondoltam. :)
Én is azt vettem észre, hogy centire mérve nővéremnek sokkal vastagabb a vádlija de mivel magasabb nála nem olyan rossz az összhatás.
Amúgy nem biztos, hogy az izom miatt nem fogysz, sajnos a vádlit nagyon nehéz formálni,tipikusan az a rész ahol fontos a genetika.
Másfél éve napi szinten tornázok, ha mást nem akkor a jógára rászánom az időt mégsem tudok fogyni belőle, sajna ez van...
Nanemá!
Nekem direkt bejön, ha egy csajnak vastag, izmos a vádlija.
Máshol ne legyen izmos, se zsíros, de a vastag vádli szép, hacsak nem atom szálkás vagy szőrös...
Magas lányoknak is van vastag vádlijuk, csak azért nem látszik, mert nem szoktak mini szoknyában járni :)). Eléggé sok ilyen ismerősöm van. Az pedig, aki világos és méghozzá fényes harisnyát vesz fel mini szoknyával, eléggé keményen mutat :P.
Kérdező: a MINŐSÉGI CIPŐBEN (amely jól fogja a lábfejet és a bokát is) való gyaloglást javaslom, ha pedig felfelé mész egy emelkedőn, dombon, akkor mégjobb.
Nekem is erősek a combjaim és a vádlim is, viszont amióta kipróbáltam a falmászást és erős kocogást, már inkább izmosabb lett és szálkásabb.
Engedjétek meg a következő megjegyzésemet: nőként azt mondom, hogy számomra annál szexisebb nincs egy nőben (külsőleg), amikor széles a csípője és erősek a combjai. Ugyanakkor szexben is sokkal több mindent lehet velük csinálni, erősebb, érdekesebb pózokat is bevállalni :).
Hat mar nem tudom hogy írtam e de en is eléggé alacsony vagyok 158cm fotót most nem tudok küldeni mert telorol vagyok....de majd kuldok
Am cm-ben. 35cm-s volt lett belőle 32 es ma megmertem es 30cm tehát aránylag nem olyan fuudenagy csak az alakja olyan erdekes de küldök képet majd ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!