Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen termékeket javasoltok...

Milyen termékeket javasoltok szénhidrátszegény diétához?

Figyelt kérdés

A héten határoztam el magam, hogy változtatok az életmódomon. Fogyni szeretnék, és egészségesebben táplálkozni. Néhány dolog eszembe jutott már, hogy miket ehetnék: norbi update dolgokat, meg a pro body kenyérről is jókat hallottam. Ezeken kívül még tudtok valami jó kis márkát, vagy bármit, ami jól beilleszthető egy szénhidrátszegény diétába? :) (A zöldségeken kívül:D)

Köszi :)

2015. ápr. 17. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tojást, zöldséget, olajos magvakat, sajtot, vajat és zsírt eszem leginkább, néha hús is előfordul s némi gyümölcs is akad. Ezekkel elég durván szénhidrátszegényen lehet étkezni. Márkákat nem tudok, én szinte kizárólag alapanyagokat veszek.
2015. ápr. 17. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Divatolni akarsz vagy fogyni?Milyen márkákra vagy kiváncsi?Napi 3 liter viz,hús,zöldség,tojás,túró,zabpehely.Ne egyél kenyeret,tésztát,cukros dolgokat,és heti 5 edzést csinálj!
2015. ápr. 18. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Marcius 9 hetfo reggele ota fogyozom hasonloan 97 kilo voltam ma 88 vagyok hasonlo dietaval es napi 1000 kaloria fogyasztassal, heti 3 futoedzessel. Reggelim 3 dolog kozul kerul ki vagy zabkasa vagy cukormentes muzi (ezek lenyegeben teljes kiorlesu magok) vagy repas kolesfasirt (neten talaltam a receptet), mindegyik eltelit, nem leszek ehes, a tizora altalaban alma, a nap tovabbi reszeben csak szinhust (csirkemell, pulykamell, lazac) eszem zoldseggel es vagy tojassal (sonkas omlett pl. kenyer nekul), sok vizet iszom (zold tea formajaban vagy eveshez asvanyvizet). 30 elmultam mar es programozokent dologzom szoval egesz nap ulok es igy is lement 9 kilo, mindennel erosebbnek es fittebbnek erzem magam amiota csinalom. Szedek meg multivitamintablettat es buzakorpa tablettat ehseg ellen, kromtablettat hogy ne kivanjam az edesseget (edessegfuggo voltam). Eddig bevaltak. Nem is valtoztatok rajta.

(A kihivas elsosorban lelki, lelkileg az ember picit leepiti, mert az evesznek pszichologia faktora is van, boldogsagforras, jutalmazas stb, es fogyokura alatt ez nem teljesul, mashonnan kell potolni a lelki igenyeket. En ez utolsot tartom a legfontosabbnak, mert ehezni sosem fogsz, sosem kell, lelkileg viszont taccsravag ha nem figyelsz oda. Sajnos ezt a reszt nem sokat hangsulyozni, pedig a fogyokurak donto kerdese, hogy lelkileg hogyan viseled.)

2015. ápr. 18. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
#3: A fogyókúrákhoz nem értek, de csak mert fogy az ember (amit én életmódváltással csinálok), simán tud élvezetesen táplálkozni (más kérdés, hogy nekem mennyiség is kell és nem fogyok gyorsan, de az nem baj). Nekem jobb így, mint korábban, pedig akkor sem ettem rosszakat.
2015. ápr. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!