Tanácstalan2 kérdése:
Mit egyek ha csak súlytartás a szándékom?
Figyelt kérdés
Na tehát ott kezdeném, hogy nyár elején 56-57 kg voltam elkezdtem koplalni amivel lefogytam 47 kg-ra amit azóta is tartok... De kezdek beleunni abba hogy megvan hogy miből mennyit ehetek.. A többi osztálytárasm nem nézi hogy mit eszik és mennyit és így is tartják magukat.. És ezt én nem értem tömik magukba a csokit/cukrot mesélik nekem hogy tegnap este 10-kor még ettek... Szóval nah akkor ezt most hogy van?? És mit egyek hogy súlyt tartsak?2014. nov. 4. 17:35
1/8 anonim válasza:
Mértékkel mindent, súlytartáshoz már nem kell számolni, nagyjából érzed, hogy mi fér bele.
2/8 anonim válasza:
az oszttársaid azért vékonyak, mert ilyen a genetikájuk. Igazságtalan, de ez van.
Amit pedig koplalással adtál le az úgyis visszajön, amint abbahagyod az önsanyargatást. Így már felesleges a kérdésed.
3/8 A kérdező kommentje:
Már nem tartom a diétát néha túl is lépem a keretet de még egy gramm se jött vissza..
2014. nov. 4. 20:00
4/8 anonim válasza:
Ha megint zabalsz, megint elhizol. Elég egyszerű belatni. Ilyen alkat vagy genetikailag.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok zabálni mert nem is birok már annyit enni.... De azért néha mostmár megehetek bűntudat nélkül egy csokit is nem??
2014. nov. 5. 14:06
7/8 anonim válasza:
Egy csokibol kettő lesz, aztán tudjuk hova fog ez vezetni.
8/8 A kérdező kommentje:
De többet nem is kívánok csak néha becsúszik egy.. Szerintem az még nem a világ vége de kövezzetek meg ha tévedek...
2014. nov. 5. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!