Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Súlytartáshoz mennyi szénhidrá...

Súlytartáshoz mennyi szénhidrát megengedett?

Figyelt kérdés
168/57 vagyok és nem szeretnék már többet fogyni, csak súlyt tartani. Naponta hány gramm szénhidrátot fogyasszak? A kalóriabázis 231-et ad meg, de nekem kicsit soknak hangzik. Vagy csak fogyásnál számít a mennyisége?

2014. nov. 1. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:

A párom kicsit több és fiú, de ő 300-zal tart súlyt. Ha nem enne sok zsírt, 400-zal tenné.

A tapasztalat tudja megmutatni számodra, mennyi kalóriával tartasz súlyt mennyi mozgás mellett. Hogy ebből mennyi a szénhidrát, az igen tág határok között a Te döntésed. Csak vigyél be minden fontos tápanyagot a megfelelő mennyiségben s lehetőleg minőségben ;) A szénhidrát nem eszenciális tápanyag, de szerintem jó zöldséget enni... Plusz van, aki többet igényel, rosszul van kevés szénhidráttól (pedig elvileg működnie kéne úgy is), s akár fogyni akar, akár súlytartani, akár izmosodni, jobban is reagálhat a több szénhidrátra. Nem vagyunk egyformák ebben sem.

2014. nov. 1. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Genetikatol függ. Próbáld 3g X tskg. Ha hizol, vedd leljebb.
2014. nov. 1. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
160g a napi ajánlott, de ez változik testalkatt, anyagcsere meg sok mástól.
2014. nov. 1. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én napi 270-nel számolok. Nem hízom, de zsírt az ajánlottnál kevesebbet eszem, fehérjét többet.

163cm/51kg

2014. nov. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!