Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek így híztam/hízni...

Tanácstalan2 kérdése:

Szerintetek így híztam/hízni fogok?

Figyelt kérdés

Hétköznap (hétfőtől-szombatig) minden jól szokott menni napi 1400 kalóriát, 170 g ch-t 50-55 g fehérjét és kevesebb mint 30 g zsírt eszek meg de amikor eljön a hétvége nem tudom magam türtőztetni... Ma ezt ettem:

Reggeli: 125 g-os lekváros bukta, forró csoki vízzel,édesítővel

Tízórai: 150 g alma, 150 g málna

Ebéd: 300 g húsleves tésztával, 150 g bundás csirkemell 70 g krumplipüré (porból), 200 g zöldségmix, 70-80 g grillázs

Uzsira: 4 szelet (kb.: 100 g) fanta szelet (a fanta szelet abból áll, hogy egy lap csokispiskóta, 1 vékony réteg túró tetejére pedig tortazselé)

Tudom sok cukrosat ettem de ez az egyetlen nap a héten amikor cukrosat, liszteset eszek meg persze nem mondhatom anyának hogy bocs nem eszek a sütidből............ Ez így nagyjából 1600-1700 kalória :( Nagyon gáz??? Am. 14/L 155 cm és 47 kg

2014. okt. 19. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:

de mondhatod neki, hisz fogyni akarsz nem pedig hízni

igen sokat ettél, hízni tuti nem fogsz töle, de fogyni se

2014. okt. 19. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyrészről 1 naptól nem fog összedőlni a világ. Másrészről lehet azt mondani, hogy nem kéred. Én is eljátszottam ezt, nem értették, majd értelmesen elmondtam, hogy vannak céljaim, amibe nem fér bele az a 2 süti, s láss csodát megértették. Harmadrészről nagyon remélem, hogy 47 kilósan nem fogyókúrázol, csak tudatosan táplálkozol :)
2014. okt. 19. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Fogyni nem akarok mert már így is mindenki ki van akadva hogy milyen "vézna" lettem..... Le kellett az egész ruhatáramat cserélni ami azért nem kis dolog anya megtiltotta hogy tovább fogyózzak meg énis belátam hogy elég... de azért hízni sem szeretnék.. :) Remélem akkor nem rontottam el.. Amúgy 54-ről fogytam mozgás nélkül csak egyszerűen odafigyeltem mit eszek meg, hogy mikor... Nyár óta nem fogyózok és azóta nem is nagyon volt ilyen "zabálós" napom ezért kérdeztem amit kérdeztem ;)
2014. okt. 19. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!