Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Milyen étrendet ajánlanátok?

Milyen étrendet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sikeresen elértem a célsúlyomat és most azt szeretném megtartani. Hány kalóriát ehetek egy nap így (tudom, hogy kalkulátorral meg lehet nézni, de annyira eltérő értékeket kapok) És ezen belül kalóriát ehetek az egyes étkezéseknél? 170/60 vagyok és lány. (A plusz mozgást belekalkulálom majd elsősorban mozgás nélkül érdekelne mennyit ehetnék)

2014. okt. 12. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Az értékek egyedszinten is igen eltérőek, ezt ki kell tapasztalnod. Tipikusan finoman szokás emelni a kalóriabevitelt, már aki limitet tart s figyelni az eredményt. (Nekem nincs limitem, mindig jóllakásig eszem, s akkor, amikor éhes vagyok.)

Az egyes étkezések kalóriatartalma nem hiszem, hogy sokat számít fix összkalóriánál, csináld úgy, ahogy Neked jólesik.

Igazából nekem fura, hogy valaki súlytartáskor megtervezi, hogy mennyit egyen, azért van az éhségérzet, hogy vezéreljen minket.

2014. okt. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!