Most akkor mindegy mit eszek. Vagy sem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van ilyen kérdés de egyik se add nekem pontos választ...Naponta 1300-1400 kcal között eszek.Tegyük fel..Reggeli 2 kakaós palacsinta,ebéd egy tányér lencsefőzelék melle mondjuk vagy 50 gramm chips vacsorára pedig mondjuk kifli csirkemell-el meg salátával meg sajtal..És mellé eszek minden nap valami gyümölcsöt +30 percet futok naponta.Akkor ez így most jó? Szóval a táplálkozás...Lehet vele fogyni? És lehetőleg úgy, hogy ne az izmaim épüljenek le?2014. jún. 20. 00:12
11/12 anonim válasza:
totalisan mndegy mit eszel es mikor ha keveset. es mozogsz melle. a negativ energiamerleg a lenyeg.
amiert erdemes megis odafigyelni a mire is az az, hogy legyen eleg vitamin asvanyianyag rost.. vagyis necsak vekony legyel majd hanem egeszseges is.
12/12 anonim válasza:
hja es mindenki egyedi. en pl az itt ajanlgatott keves szenhidrattal konkretan ebren se birnek maradni. en siman fogytam esti chips es kremes evessel napi egy ora kocogas mellett... hja halat senki se ir. ha jokat akarsz enni pedig johetnek a halak parolt zoldsegekkel. isteni es minden bennevan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!