Fogyókuránál menyi kcal-t ehetek? Vagy mindegy hogy mit eszek? és menyit kell futnom vagy mozognom hogy fogyjak 5-10 kilot?
Figyelt kérdés
és kb meddig kell ezt betartanom?
a válaszokat előre köszönöm
2013. jún. 30. 14:02
1/3 anonim válasza:
Nagyjából a szükségleted 70-80 százalékát fogyaszd. Hogy mennyi a szükségleted, azt ki kell tapasztalni, illetve vannak kalkulátorok, amelyek segítenek megtippelni.
Nem mindegy, hogy mit eszel.
Futni, mozogni, nem kötelező, de célszerű.
Addig kell tartani, amíg el nem éred a kitűzött célt.
2/3 A kérdező kommentje:
és mit ehetek és mit nem?
2013. jún. 30. 14:08
3/3 anonim válasza:
Én sikeresen fogytam le avval hogy egy nap sok vizet ittam.Kerüld a fehér kenyeret , a lisztet , és ne egyél sok szénhidrátot.Egyél zöldséget , gyümölcsöt.Igyál sok vizet , és nem leszel annyira éhes.Én így fogytam egy hónap alatt 10 kilót.Meg persze mozogj sokat.Egy nap legalább 1óra folyamatos mozgás kell.És üdítő meg ilyen italok helyett vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!