Mindegy mit eszek reggelire ha beleszámolom a napi mennyiségbe a szénhidrát tartalmát? (kakaóscsiga/gyümölcs? Lent! )
1. kakaóscsigát nem számolod bele, mert az tömény szénhidrát. Nyilván nem is eszed, ha egy cseppet is komolyan gondolod a szénhidrátszegény étkezést (azt most hagyjuk hogy 1x-2x belefér, az mindenkinek magánügy)
2. nem étel... a csiga az puhatestű, a kakaóscsiga viszont búza. a búza nem ennivaló, ennyit elég lenne komolyan megérteni.
3. a gyümölcsök ételek, bár senki sem ajánlja fogyás alatt a sok gyümölcsevést.
ha nem akarsz fogyni, akkor ha reggelire eszel NÉHA kakaóscsigát az oké. narancs oké banán hááááát.
de ha fogyni akarsz akkor mindről mondjál le.
sok fehérje, kevés szénhidrát. a legjobb szénhidráot a rizzsel viszed be
ha meg nagyon édesszájúvagy és nem vagy hajlandó lemondani az ilyenekről, akkor baszott ügy az egész
igazából nem drasztikus fogyókúrán vagyok, csak 2-3 kgtól akarok megszabadulni.
meg azért nem mindennap eszek ilyen kakaóscsigát meg ilyesmit,legalábbis mostanában jobban figyelek rá, csak most megfogalmazódott bennem ez a kérdés:D persze én is tudom hogy a gyümölcs egészségesebb, de ahogy a szénhidrát tartalmát néztem mindkettőnek úgy ezen gondolkoztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!