Most akkor mi a frászt lehet enni és mit nem? Totál összezavarodtam.
Elég combos vagyok és kicsit narancsbőrös is (4-5 kg pluszom van, nem vagyok dagadt, de szeretném eltüntetni).
Zabpelyhet akkor lehet enni vagy nem?
Kávét-teát (cukor és tej nélkül) lehet-e inni?
Teljes kiőrlésű kenyeret lehet-e enni vagy inkább hagyjam a fenébe?
Gyümölcsből mennyit?
Rizsből fehéret, barnát, vadrizst vagy mindegy?
Próbáltam paleozni, de nagyon fáradt voltam. Tejterméket nagyon ritkán eszem. Sok kávét iszok.
Zabpehely pipa. Kàvé tea ùgy ahogy ìrtad pipa. Tk kenyér pipa. Gyümölccsel vigyàzni. Rizs szerintem mindegy csak hùssal eddig, lassìtja a felszìvòdàsàt.
A szénhidràt a testtömeg 2 x ese legyen kezdetben, és ha nem fogysz mozgàssal és sok feherjevel heti fél kgt akkor csökkentsd a szénhidràtot. Ja és estefelé kerüld a cht, akkor màr inkàbb csak fehérjét egyél
Oké...Gyümölcsből elég sokat ettem este :/
Szerintetek így jó lenne a tápanyag elosztás?
1. étkezés: 1 szelet tk kenyér, 2 tojással, paprikával
2. étk.: rizs, zöldséges csirkemellel
3. étk.: egy marék olajos mag
4. étk.: saláta, főtt cékla, párolt káposzta
5. étk.: ugyanaz
Káposztából meg céklából fél kilót is meg tudok enni, nagyon szeretem, nem gond ekkora mennyiség? :/ Ch az is azt tudom, de mégiscsak zöldség...
Pedig érdemes lenne visszatérned a paleóhoz, ha fáradékony voltál mellette akkor pláne, mert az már olyan eü. problémát is jelezhet, ami pont paleo mellett rendeződhet.
És az örök mondás ilyenkor is igaz: ha fáradt vagy, egyél (kókusz)zsírt!
Kalóriabevitel fogyás alatt is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!