Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » HELP! Segítene valaki kiigazod...

HELP! Segítene valaki kiigazodni a diétákban+sportban? Kicsit összezavarodtam! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
171/70 kg vagyok, 18/l. Az utóbbi évben jött fel rám egy jó 6-8 kg, ez az amit szeretnék leadni. A kérdés hogy HOGYAN? Annyi mindent összeolvastam, és kezdek összezavarodni. A kérdésem pontosan: naponta hányszor, mennyit, mit kéne enni? Mit kéne sportolni, mennyit? Mert van ahol azt olvasom, hogy aerob edzést kell végezni a fogyáshoz, és van ahol azt, hogy csakis a nagyobb súlyokkal való edzés használ a fogyáshoz(nem pedig vastagabbak leszünk tőle). Most szeretném helyesen csinálni, tényleg életmódot váltani... amit eddig csinálok: kb heti 4 torna(Réka dvd-re, van h 20perc, de volt már 90 is). Eszek nagyjából 5x naponta, zöldség, gyümölcs, sok tejtermék, napi 1x főtt kaja, ami itthon van(általában leves+ vmi rakott zöldség/hal, ilyesmi). Amit szeretnék kikerülni, hogy szélesedjek( a combom kritikus terület, alapból "nagy" mert régen nagyon izmos volt, megvastagodott a sport miatt. ) Mit csináljak, hogy vékonyodjak, fogyjak, formásodjak, ne pedig szélesedjek!
2011. ápr. 21. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Naponta minimum ötször,ebből a legnagyobb részt zöldség alkossa,utána jöhet a gyümölcs,a tejtermékek(kefir,joghurt) a hús,és a legkevesebbet a sajtokból,péksüteményekből és édességekből fogyassz! Először próbálj annyit enni,hogy épphogy ne legyél éhes,egyszóval ne tömd magad tele. Ha ezt tudod tartani egy hétnél tovább,akkor nekiállhatsz sportolni,szép fokozatosan,leghatásosabb a bicikli és a futás,bár sokan ajánlják a táncot,ugrálást és a tornát/aerobicot. Nem kell megijedned,ha a sporttól nagyobb lesz az étvágyad,de az aranyszabály az,hogy sose edd magad tele,és a fentiekben említett élelmiszertípusokból megfelelő mértékben egyél. 6-7 óra után csak egy joghurt vagy valami nyers zöldség vagy gyümölcs ajánlott,és persze minden nap fogyassz el 2-3 l vizet(ehhez annyit tennék hozzá,hogy tényleg víz legyen,vagy tea,de kerüld a cukrot) Remélem,segítettem. Jó fogyózást!
2011. ápr. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!