Ez Körülbelül hány kcal volt? (nem tudok kiigazodni a táblázatokon, mert. Lent bővebben) ez igy jó alakformáláshoz?
mert a táblázatban nincs ott külön h tejszines csirke meg ilyenek...
szóval ezt ettem ma ez KÖRÜLBELÜLRE csak háűny kcal lehetett?
1kor ettem először (mert későn kelek munka miatt)
: mézes mustáros tejszines csirkemell filé rízzsel
meg 1 paradicsommal
6kor: ettem ugyanezt
9kor: (azért ilyen későn mert 3ig fenn kell lennem munka miatt) zöldség sali: 3paradicsom 2paprika fél vörös hagyma és 1 ek majonézt hozzá
( nem vook kövér, inkább erősiteni akarok nem fogyni) ezért nem diétázni szeretnék
a mozgás: napi 1óra intenziv séta, lépcsőzéssel
és este fél óra torna
off:
Most komolyan kedves első válaszoló, Te tényleg ennyire iq betyár vagy? Ott kép! :D :D. Ha te ebből fiút nézel ki akkor te se vagy semmi :). Meg amúgy is mi köze van ahhoz, hogy fiú-e vagy lány illetve hány kiló/milyen magas, hogy mennyi kcal van a kajába? :D
on: Te készítetted a kaját? Mát magát a tejszínes csirkét? mert ha nem akkor az senki nem fogja megmondani neked főleg úgy nem tudjuk mennyit ettél és miből mennyit tettél bele. Azonfelül ha te csináltat akkor mindig előre számolj! [link]
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!