Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Itt egy kép rólam hátulról....

Itt egy kép rólam hátulról. Amikor megláttam, konkrétan elsírtam magam. Szerinted hány kg vagyok?

Figyelt kérdés

158cm vagyok...

undorító, hányinger!!!

[link]

2014. ápr. 16. 22:47
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
:)
2014. ápr. 23. 09:39
 52/53 anonim ***** válasza:

Úristen!Te bolond vagy!

Kb 50kg.Ha én így nézhetnék ki...

2014. ápr. 30. 15:41
 53/53 anonim válasza:
Régi kérdés, de nem bírtam ki, hogy ne írjak. Egyes válaszolók elgondolkodnak azon, hogy mit írnak? Legfőképp az Igen jóindulatú csajszira gondolok. Elsősorban megjegyezném, hogy akármennyire is hülyeségnek tartod, tökéletes egyszerűen nem létezik. A szépség pedig szubjektív, ha hiszed, ha Nem, tehát lehet, hogy te mondjuk tökéletesnek hiszed magad, számomra pedig egy bányarém vagy. Bár amilyen eltorzult, korcs világban élünk, egyszerűen lassan kevés lesz az az átlag, aki értelmesen tud gondolkodni. A belső Igen is fontosabb, mint a külső. És Ezt tudod mikor értettem még? Amikor a magadfajta, tökéletességet elváró emberek miatt anorexiás lettem és majdnem meghaltam.Gondolkozz már, mit írsz! Ha annyira Tv-t akarsz nézni, akkor valóvilág helyett az értelmesebb műsorokat ajánlom, illetve neked kifejezetten a Szépség és a szörnyeteg únavné meséje c. Sorozatot.
2014. jún. 15. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!