Itt egy kép rólam hátulról. Amikor megláttam, konkrétan elsírtam magam. Szerinted hány kg vagyok?
2014. ápr. 16. 22:47
41/53 anonim válasza:
Igen, de aki eszes az legalabb ugy csinalja h haszna is legyen belolle, nem csak kedvtelesbol. Szerintem... Nincs baj azzal ha valaki nem prud , es letudja vetkozni a gatlasait, de akkor epitgesse mar a kis jovojet... :)
42/53 anonim válasza:
igen....már idáig jutottunk hogy az okosnak hasznot kell húzni a párkapcsolatból és nem érzelmeket,szeretetet és megértést.....
44/53 anonim válasza:
Lemaradtam picit?
Az emberek nem szeretettel állnak egymáshoz, nem önzetlenek.
És baj lesz ebből (már van!).
45/53 anonim válasza:
ezt okozza a Való világ meg az összes többi ilyen népbutító fertő műsor aminek még színvonala sincsen.
46/53 anonim válasza:
Sok minden okozza ezt, szándékosan.
47/53 anonim válasza:
hiába látjuk mi az igazságot,sok ember még mindig nem lát a dolgok mögé....
48/53 anonim válasza:
Azt hiszem, okkal vagyok 35%-os válaszoló. Néha fáj többet látni az igazságból :)
Valamilyen módon segíteni kell megvilágosodni az embereknek (olyan szinten értem, hogy legalább a legnagyobb hazugságokon lássanak át).
49/53 anonim válasza:
Azok menthetetlenek akik narancs vakságban élnek :)
50/53 anonim válasza:
A fidesz szavazókról ne is beszéljünk.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!