Nem konkrétan fogyókura kéne, hanem combombol szeretnék fogyni. Hogy kellene?
Figyelt kérdés
Most ne gondoljatok rosszra, 179,2 cm és 55 kg vagyok, igaz hogy fiü vagyok de a combombol kéne leadni. Nem fogyókúra kéne hanem valami mozgás, vagy ètrend változtatás stb. A válaszokat elöre is köszi.2014. márc. 8. 08:27
1/3 anonim válasza:
Híznod kellene nem fogynod!! Én lány vagyok ugyanilyen magas és 70 kg. Igaz fogynom kéne pár kilót, de lány létemre soha nem akarnák 55 kg lenni ilyen magassággal. Általában azt mondják, hogy látni kell a másikat, meg hogy a számokból nem lehet megmondani. De én megmondom neked látatlanban is: HÍZNOD KELL, NEM FOGYNOD. Ha ezt nem látod be, akkor fordulj szakemberhez!
És ezt nem rosszindulatból mondom!
2/3 anonim válasza:
Tényleg híznod kellene inkább. Azért tűnhet torznak az alakod, mert kórosan sovány vagy.
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van. Pl. A hasamon semmi nincs. De ezt leginkáb azért kérdeztem mert rosszul áll a csőnadrág. Mikor elsőnak az volt rajtam egyből kaptam a kommentet hogy rosszul áll.
2014. márc. 12. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!