172 centi 63kilo 17éves lány vagyok nem vagyok kövér de van rajtam pár plussz kilo, amitől nyáron szeretnék megszabadulni. Konkrétan kb 6kilot szeretnék fogyni. Mit javasoltok hogy tartós legyen a fogyás?
Tudom, hogy le fogsz pontozni, de szerintem ebből nem kéne fogynod. Még nagyon régen az volt a divat, hogy az idiális súly úgy számolták, hogy kivontak a magasságból 110-et és a kapott szám volt az ideális testsúly. Nekem a tied ideálisnak tűnik, ha ebből fogysz, akkor az már a sovány kategóriába tartozna, ami megint csak nem egészséges.
Amúgy a most divatos testömeg index alapján sincs rajtad plusz kiló. Ha beírod a google.hu-ba, hogy testömegindex kiszámítása egy rakás kalkulátort fog dobni. Próbáld végig mindet.
De, hogy válaszoljak is a kérdésedre, szerintem az úszással lehet a legtöbbet leadni, de mások másra esküdnek. Én inkább azért sportolnék, hogy fitt legyek, fogyási csíkoktól pedig egyáltalán nem kell rettegned.
A 21:59es vagyok.
Csak közben találtam egy ilyen linket is:
Itt ki lehet számolni az ideális testsúlyt.
Értem én, hogy rosszul érzed magad, mert a barátnőid vékonyak, de inkább törekedj arra, hogy egészséges legyél, mert hosszútávon az kifizetődő.
Kezdj el sportolni bármit, ami neked tetszik, és ha elkezdesz mozogni amúgy is jobban fogod magad érkezni. És remélem idővel rájösz, hogy nem a médiában mutogatott megavékonyság a jó, hanem az ami te vagy. Ez teljesen ideális és tuti jól is néz ki, mert magas vagy és a súlyodból ítélve vékony. Na meg még fiatal, inkább használd ki ezt amíg lehet. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!