Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyás mennyi idő után...

A fogyás mennyi idő után indul be? Ezzel az étrenddel 3,5-4 hónap alatt le tudnék fogyni 3-4 kg-ot, vagy ne számítsak fogyásra?

Figyelt kérdés
Életmódot váltottam(még csak 9 napja), és előző héten 4x tornáztam.Nem szeretnék ilyen önsanyargató fogyókúrákkal lefogyni.Egyébként 159cm/50kg vagyok.Naponta 5x eszek, sok zöldséget+gyümölcsöt.Reggelire eszek a legtöbbet: 50 g teljes kiőrlésű kenyér zöldséggel és csirke-vagy pulykamellsonkával+két db. gyümölcs, és néha egy actimel, vagy 10-15 dkg natúr joghurt mellé, vagy tojásomlett 3 tojásból szintén zöldséggel+gyümölccsel.Ebédre általában sovány húst, halat eszek zöldségekkel, vagy főzelékkel(teljes kiőrlésű lisztből), néha eszek hozzá egy gyümölcsöt is.Vacsorára sovány húst, zöldséget, tojást, natúr joghurtot, vagy csirke-és pulykamellsonkát eszek.Tízóraira+uzsonnára eszek egy-egy gyümölcsöt, vagy kefirt, vagy natúr joghurtot.Ja meg néha eszek olajos magvakat is, szotyit, vagy tökmagot, de nem sokat.Amúgy egész életemben ehhez hasonlóan szeretnék táplálkozni, mert jól érzem magam, nincs hiányérzetem, viszont lehet, hogy egy dekát sem fogok fogyni..
2011. febr. 15. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Első kérdédem: fiú vagy, vagy lány, és hány éves?
2011. febr. 15. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok.
2011. febr. 15. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, étrendnek jó, de ne nassolj(bűnözz), mert akkor elrontod.
2011. febr. 15. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!