12 éves vagyok (fiú) túlsúlyos vagyok, az iskolában is piszkálnak az alakom miatt már rég óta, szeretnék fogyni! , de hogyan? Milyen szabályokat tartsak be?
12 évesen semmilyen... Nem kell fogyózni se koplalni.. diéta, hagyjuk már. Nemsokára elkezdesz majd nőni és láss csodát az a kiló, ami rajtad volt mostmár tökéletes lesz.
Annyit csinálj, hogy kezd elj kicsit gyúrogatn a saját testsújoddal: fekfőtámasz, ha nemmegy akkor az ágyon legyen fent a lábad ilyenek.
A cikizgetésről meg annyit, hogy a azt kell egyszer álbaverni, akinek a legnagyobb szája van. Aki tuod, hogy sunyi meg minden de csak magyarázni mer, egyszer elkattansz felálsz és a állára koppintasz egyet:DD Hidd el többet nem magyaráz senki ;)
Már bocs, de szerintem hülyeség, hogy belenősz a súlyodba...
Én 2dikos korom óta dagadt vagyok (hála a kérdező ááltal említett lelki tortúrának a kajához fordultam [22es csapdája]) és nem sikerült lefogynom jó ideig.
Kérdező: ne nassolj. ne igyál semmilyen buborékos/cukros cuccot, és járj el futni. Nah meg edd meg a zöldségeidet...
Ha ezeket megcsinálod, akkor valószínűleg fogyni fogsz. Ne vidd túlzásba! Ha akarsz, akkor menj el eddzeni.
Egyébként az a has nem tom én micsoda lehet hogy fogyaszt, de nem sokat. Helyi fogyás NINCS. Viszont teljes testmozgás, ami nem csak három izmot mozgat meg, azzal sokkal többre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!