Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Itt egy kép rólam hátulról....

Itt egy kép rólam hátulról. Amikor megláttam, konkrétan elsírtam magam. Szerinted hány kg vagyok?

Figyelt kérdés

158cm vagyok...

undorító, hányinger!!!

[link]

2014. ápr. 16. 22:47
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
74%
kíváncsi lennék aki szerint kövér meg willi meg stb, az mind testépítő e? :D
2014. ápr. 17. 09:07
 22/53 anonim válasza:
56%
Semmi baj az alakoddal....de ...könyörgöm.Ha a p.csádat mutatod a fél világnak,akkor legalább vegyél fel normális bugyit,vagy valami.Hidd el az igénytelenséged rosszabb az alakodnál.
2014. ápr. 17. 09:09
 23/53 anonim válasza:
0%

"Ha a p.csádat mutatod a fél világnak,akkor legalább vegyél fel normális bugyit,vagy valam"

Vagy vegye le inkább!

2014. ápr. 17. 09:28
 24/53 anonim ***** válasza:
0%

Utolsónál a pont!

Amúgy nem rossz. De akit zavar a magasabb testzsír, az miért eszik szénhidrátot, tejtermékeket.. ? Vagy nem eszik?

2014. ápr. 17. 11:41
 25/53 anonim ***** válasza:
Night klubba nem ilyet akarok látni,de este, mellettem igen
2014. ápr. 17. 11:50
 26/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

3 órával ezelőtt végigolvastam a kommenteket. Először le akartam törölni a felhasználói fiókom, megbántam nagyon, hogy kiírtam ezt a kérdést. Van önkritikám, de ilyen súlyos, sértő megjegyzésekre nem számítottam, mint hogy igénytelen vagyok és hülye. Mivel soha nem voltam az, sőt kifejezetten pedáns életet élek, világéletemben kitünő voltam, itt az egyetemen NEM büfé szakon is 4-es átlagot hozok. A bugyira a magyarázatom csak annyi volna, hogy tavaly nyáron még 48 kg voltam és akkor még jók voltak rám az ilyen apró bugyik és sajnos nehéz az elfogadás, nehéz belátnom, hogy ilyenné vált a testem. De igazatok van, muszáj nagyobb méretre váltanom, ezt belátom. Az, hogy a fenekemet mutogatom a fél világnak az értelmi szintem mutatja, szintén elég erős kritika, név nélkül, arc nélkül szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, nadrágban nem látszott volna, hogy miylen súlyos a probléma. Az elhízásom oka az az, hogy utolsó szemeszterem töltöm az egyetemen, rengeteg a stressz, az elvárás és abbahagytam a sportot, minden időmben tanulok, szakdolgozatot írok, le vagyok terhelve és későn kaptam észbe. 3 hónapja vettem észre, hogy 8kg-ot híztam, azóta 2-t leadtam, így most 54kg vagyok. (Nem, nem 60, meg 65, mint írtátok.... de azért köszönöm, aki a kérdésre válaszolt). Szóval szerintem itt olyan dolgokba, hogy igénytelen vagyok és hülye nem kellene belemenni, mert nem ismertek, egyszerűen végső elkeseredésemben kérdeztem ezt, de hülye voltam, hogy itt vártam normális válaszokat (NEM DÍCSÉRŐEKET, nem nyáladzókat, mivel tudom mi a helyzet, hanem egyszerűen normálisakat). Rettentően szomorú vagyok részben, hogy hagytam ideáig elfajulni a dolgokat, de ez a sok kellemetlen megjegyzés most csak még jobban ösztökél, hogy változtassak, keményebben diétázzak és keményebben sportoljak, bár őszintén megszólva nagyon szomorúan, kellemetlenül érintettek és azóta is csak ez jár a fejemben. Minden esetre köszönöm mindenkinek a fáradtságát, hogy válaszolt, a komment tartalmától függetlenül.

Kérdező

2014. ápr. 17. 15:32
 27/53 anonim ***** válasza:
42%
Érdekes érték rendje lehet annak aki azt írj hogy sportoljon mert fogynia kéne....Miből? a bőréből???Csajok! Vegyétek már észtre hogy a férfiak a nőket szeretik!a csonttal csak a kutyák játszanak!
2014. ápr. 17. 15:33
 28/53 anonim ***** válasza:

Disznókkal meg a hentesek.

Bocs, ez nem a kérdezőnek szólt, csak már halál unalmas ez a csontos-kutyás "vicc".

2014. ápr. 17. 16:13
 29/53 anonim ***** válasza:
0%
aranyos "husiság" oké.. de szerintem egy nő akkor is legyen TÖKÉLETES!!!!!!!!!
2014. ápr. 17. 17:33
 30/53 anonim ***** válasza:
56%
Kritta muti már akkor hogy te milyen vagy... :)
2014. ápr. 17. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!