1 hete nem vacsorázok, konkrétan ebéd után szinte nem eszek semmit, mégse vagyok éhes mitől van ez? 28F
175 cm 88 kg voltam, ma reggel mértem le magam (üres gyomorral) 85 kg körüli értéket mutatott a mérleg.
A mai menü:
2 kakaós csiga + fél bagett szalámival reggelire
Ebég gomba pörkölt sonkával tésztával
elég ez? vagy mitől lenne hatékonyabb és gyorsabb a fogyás? a napi mozgásom 1 óra séta
ui.: irodai munkát végzek
Szerintem ha éhes vagy és megkívánod, vacsira ehetsz párolt zöldséget valami sovány hússal, ha nem vagy éhes, akkor ne tuszkold le a torkodon.
Egyébként lehetne ezt egészségesebben is, a 2 kakaós csigával és a fél bagettel rengeteg kalóriát viszel be a szervezetedbe. Vegyél teljes kiőrlésű kenyeret, abba tegyél szalámit, salátát, sokkal jobban hasznosítja a szervezet. Ha az ebédet te főzöd, és nem menzán eszel, akkor a tészta legyen durumtészta.
És persze sokat segít, ha többször eszel keveset, mert nem ingadozik annyira a vércukorszinted, és nem érzed majd magadat haláli éhesnek, hogy utána rengeteget egyél.
Én nem vagyok paleos, sőt, isten ments attól :P, de azért ezen már nekem is fennakad a szemem!
Ha fogyni akarsz, akkor 2 kakaóscsiga, fél bagett, gomba pörkölt sonkával, tésztával!?!?! Vagy ez egy vicc-kérdés akar lenni???
Az oké, hogy szerintem semmit sem kell az embernek megvonnia magától, mértékkel minden ehető, de ebben semmi mérték nincs! Ez rengeteg, ráadásul nagyon rossz!
Így sosem fogsz lefogyni, ne is haragudj.
oké de egész napra nézzétek, úgy már nem olyan sok sztem
az egyik kakaós csigát félre is tettem mert soknak éreztem én is
ilyen zöldség meg párolt cuccokkal nincs időm foglalkozni
gyümölcsöt eszek minden nap csak azt nem írtam bele mert nem sokat számít kalória szempontjából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!