1 hete nem vacsorázok, konkrétan ebéd után szinte nem eszek semmit, mégse vagyok éhes mitől van ez? 28F
175 cm 88 kg voltam, ma reggel mértem le magam (üres gyomorral) 85 kg körüli értéket mutatott a mérleg.
A mai menü:
2 kakaós csiga + fél bagett szalámival reggelire
Ebég gomba pörkölt sonkával tésztával
elég ez? vagy mitől lenne hatékonyabb és gyorsabb a fogyás? a napi mozgásom 1 óra séta
ui.: irodai munkát végzek
ami még érdekes hogy a hasamból szinte alig ment le (pedig nagy volt/van)
ha eszek valamit egyből jön a puffadás meg minden...
Nem a mennyiséggel van probléma, hanem az ételek minőségével. Ezek mind megbetegítő szénhidrátok, cukrok, nagyon alacsony értékű, szinte káros ételek.
A bagettet, a kakós csigákat, a tésztát mind helyettesítsd rendes kajával: zöldség, hús, gyümölcs, magok. És akkor nem csak fogyni fogsz, hanem egészséges is leszel!
Ennyivel tök jól le lehet fogyni, abban semmi hiba nincs. Csak kikészíti a gyomrod, mert nem igazán jó kaják, de legalább kevés.
Nézd vissza a biológiaórán tanult táplálkozási piramist, mennyiféle kaját kellene ennie az embernek. Egy nap alatt nem is lehet megoldani, de mondjuk egy hét alatt már igen. Nagyjából az a lényeg, hogy legalább annyi zöldséget egyél, mint tk kenyeret, és ezek adják a táplálkozásod alapját. Ezen kívül még relatíve sok szárnyashús, hal és tejtermék, a többi étel elvétve.
A tk cuccok és a zöldségek egyébként azért fontosak, mert gyorsítják az anyagcserét. A hagyományos ételek a mennyiség miatt mozgatják az ember bélrendszerét, de ha keveset eszel belőlük, akkor ez nem áll fenn, és elég kellemetlen - és egészségtelen! -, ha már közel egy hete nem tudtál elmenni pl. vécére. Lehet, hogy esetedben ez még nem áll fenn, de megelőző jelleggel célszerű erre is odafigyelni.
Én is így eszem mégis -12 kilónál járok. :D
Séta helyett keményebb mozgást ajánlanék, DVD-re otthon valami torna, gyorsabb, hatásosabb.
A kakaós csiga sok kalóriát tartalmaz, mégsem elég tápláló. A tészta szintén ilyen. Csupa szénhidrát.
Egyél 5x naponta, de minőséget. Cukrot, és zsírt nagyon-nagyon keveset, inkább fehérjét (hal, sovány hús), zöldséget, gyümölcsöt sokat. A gyümölcsöt tízóraira jó, mert erjed, és éjszakára nem jó, ha még nem emésztődött meg. Amit még tapasztaltam, a sporton kívül érdemes a lelkedet is karban tartani, mert a felszaporodott negatív energiák vonzzák a kilókat. Sokan bánatukban, vagy haragjukban, vagy unalmukban esznek, sőt akkor is, ha elégedetlenek önmagukkal. Most fogytam 10 kilót, de én délig nem eszem (ez egy különleges időszak, amikor tisztul a szervezet). Igaz, későn fekszem, és későn is kelek, ilyen a munkám. Délben eszem először, utána még 5x, az említett módon. Az első étkezés joghurt 1 kifli, a második étkezés a gyümölcs, harmadik a párolt, vagy főtt hús, esetleg hal rizzsel, vagy zöldséggel, az utolsó étkezés változó, de kevés kalória (például tojás, vagy sovány sonka).
hinni a templomban kell, nem fogyókúra közben!
nagyon könnyű összedobni egészséges salátákat a gombapörkölt meg a kakaós csigák helyett.
Ismerősömmel is volt ilyen, majd mondták tekerjen egy spákót(mrihuánás cigi) és várjon.
Utána az ember felfalja a fél hűtőt is.
Na meg javítja az emésztést is.
ne keverjétek a szénhidrátot a kalóriával...
Ami leginkább hízlal az a szénhidrát..Ha irodai munkát végzel és 85 kg-vagy miért akarsz fogyni..Sporolóként 85-90kg voltam, és 185cm magas..(röplabdáztam hivatásoskánt annó).. ha mindenképp fogyni akarsz, és ennyi a napi mozgásod, akkor a szénhidrátmennyiségen csökkents.
Aki azt mondta hogy sok az amit eszel most, honnan tudja mennyit eszel a tésztából, mekkora a csiga..
A lényeg hogy a napi szénhidrát beviteled 180 gramm körül legyen.az étkezésed pedig 6 részre legyen osztva:
reggeli : 40gramm (7:00)
tízórai: 15gramm (10:00)
ebéd: 50gramm (12:00)
uzsonna: 20gramm (16:00)
vacsora: 50gramm (18:00)
utóvacsora:15gramm (20:00)
táblázat a szénhidráttartalomhoz:
nekem bevált, 5 hónap alatt 18 kiló ment le..ha elérted a megfelelő súlyt, utána annyival kell emelned a szénhidrátot, hogy a súlyod megmaradjon..
Hasadra meg eddzél egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!