Lehet minden nap reggeli es ebed kozott cerbona muzliszeletet enni fogyokura alatt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 10:37
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy egyek mast tizoraira?
2012. nov. 22. 10:46
2/11 anonim válasza:
Szerintem jobb helyette valami gyümölcs vagy egy répa, de néha belefér. Viszont azok között is van egészségesebb, a fitt és a gyümölcsös jobb, mint a többi.
3/11 anonim válasza:
Zöldség, gyümölcs mehet 10óraira. De ha rendesen reggelizel (zsíros tojásrántotta, szalonna) akkor nem biztos, hogy éhes leszel 10 órakor.
Pedig az egészséges emésztésért ilyesmit kell enni reggelire!
A müzlis, gluténos szénhidrátos cukros vackok a legutolsó legrosszabb minőségű kaják. Még hízókúra alatt sem férnek bele. A gumicukor, kokakóla, energiaital normális étel az ilyen müzlifélékhez képest! :(
Hús, zöldség, tojás.. az ember táplálékai!
4/11 anonim válasza:
Én szoktam, persze csak ha belefér a szénhidrátkeretbe, mert jó sok van benne. De van olyan nap, hogy napi 2-3-at is megeszek, de emellett figyelek, hogy a fehérje is meglegyen, a szénhidrátot pedig ne lépjem túl.
5/11 anonim válasza:
Ja, a glutén által keltett autoimmun gyulladások is beleférnek a ch keretbe?
Mondjuk egy 30-50g ch keret viszonylag racionális egy embernél, EGÉSZ napra elosztva. 1 müzli szelet véletlenül 5 perc alatt lefedi ennek a 18 órás mennyiségnek a felét, harmadát.. kiri :)
6/11 anonim válasza:
Áruld már el nekem légy szíves, hogy hány éves vagy és mi a foglalkozásod, légyszi, légyszi, légyszi! :D
7/11 anonim válasza:
A kérdéséből ítélve egészen fiatal is lehet, de akár 40 éves is, idősebbe embertől már kevésbé várnám, hogy müzliszeletekről kérdezzenek.
8/11 anonim válasza:
Nemcsak a táplálkozási szokásod kifinomult, de a humorérzéked is. ;)
9/11 anonim válasza:
Szerintem ehetsz, csak ne cerbonát, mert transzzsírokat tartalmaz, az pedig rákot okoz.
10/11 anonim válasza:
igen a transzzsirok rakot okoznak a szenhidrat meg autoimmun betegséget.a hülyeség meg halált.kalóriát nézz és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!