Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Kollath...

Mit gondoltok a Kollath reggeliről?

Figyelt kérdés
Próbáltátok már? Fogytatok tőle?

#reggeli #Kollath
2012. nov. 19. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
En probaltam, gyakorlatilag minden reggelire azt eszem. De önmagaban ettöl nem fogynek, az tuti. En az egesz eletmodomat valoztattam meg, nem csak a reggelimet. De finom, jol esik, jol varialhato, szeretem.
2012. nov. 19. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogyni nem lehet sem ettől, sem más ételtől. Az az egész étkezésen vagy inkább életmódon múlik.

Minden hétköznap ezt eszem, az emésztést tényleg helyreteszi (gondolom, főleg a lenmagnak vagy szezámmagnak köszönhetően). Finom is, tápláló is, pár órahosszat kibírok vele (nem ülőmunka) a tízóraiig.

2012. nov. 19. 20:57
 3/3 anonim válasza:
Magam is tapasztaltam az előttem szólók igazságát: önmagában semmit nem old meg. Én hosszú ideig gyötörtem magam vele, mígnem föladtam. Kórosan túlsúlyos voltam (178 cm, 102 kg), és mindent kipróbáltam, mielőtt orvoshoz fordultam. Most dietetikushoz járok, átformáltam az életem, és lassan bár, de lement 16 kg. Egyébként elmondtam az orvosnak, hogy fogyasztottam a Kollath-ot, de nálam ő nem javasolta a folytatást. Azt, sajnos, nem tudom, hogy miért.
2012. nov. 27. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!