Ennek mennyi a valóságtartalma? Mit gondoltok róla?
(Egyéb kérdések témakörbe írtam, így nem a paleosokhoz szól a kérdés, köszönöm!)
Elolvastam, de nem találom, ki írta ezt? Mi alapján írta? Mert ő nem tudja megenni, és egyszer azt hallotta valahol...
Én is tudok név nélkül baromságokat írogatni olyan forrásokra hivatkozva ami ellenőrizhetetlen.
Ne használj autót, mert egyszer, 30 éve volt egy fiú, aki használta és megbetegedett! Ez komoly, mert voltam egyszer Karakószörcsögön, és ott a Gézu bácsi is megmondta, hogy a régiek se használtak autót!
Na? Elhitted?
Élelmiszermérnök: igen, a gabonák héján mindenféle sz.ar van
Orvos: igen, a szénhidrát mindenképpen sz.ar a testnek, a "lassan felszívódó" ch is hasonló hatással bír mint a gyors ch. És igen, ez káros.
A glutén és a gabona lektinek számos betegségért felelősek!
A reggeli nagyobb inzulinrezisztencia idején enni direkt a szénhidrátot? A rossz helyzet alapvetően további rontása.
Legközelebb emeljem ki pirossal, hogy nem téged kérdeztelek, vagy eme opció hiányában elég lesz csupa nagy betűt használnom?
Hiába a végzettség, ha alapvető dolgokra (mint olvasás és szövegértés) képtelen valaki...
És etikailag sem mutat jó eredményekre, ha a nem kívánatos személy már csak azért is odapofátlankodik...
Ezt úgy látszik, nem tanítják az egyetemen...
Amúgy a többieknek köszönöm, igazából célom nem volt vele, mindössze véleményekre voltam kíváncsi... (már akijére, ugye...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!