Ez a reggeli milyen volt fogyás szempontjából?
Ettem egy egy korpás bagettet egy főtt tojással, kb. 10 dkg pulykasonkával, savanyú káposztával és rengeteg salátával. Illete vékonyan megkentem padlizsánkrémmel is (házi, nincs benne semmi majonéz, zsiradék stb.)
Ezt bevágtam, úgy jól laktam, hogy szerintem ma már nem is igen fogok enni semmit egy kis gyümölcsön és fehérjeturmixon kívül.
nem kell lehülyézni, tudom, hogy legalább 1500 kcal-t be kellene vinni egy nap, mivel az lapanyagcsere kb. ennyit igényel. Az egy másik dolog, hogy ha egyszer még mindig úgy érzem, hogy tele vagyok, és egy falat nem menne le a torkomon, akkor nem fogom magamba kényszeríteni a kaját, hogy utána visszajöjjön. Mivel még csak fél egy van, gondolom, hogy azért később megéhezek, akkor nyilván fogok még enni. Különben pár napja álltam vissza húsos étrendre, szóval egyelőre amúgy sem lehet egyszerű visszaállni a szervezetemnek a húsra, így több év kihagyás után.
Amúgy a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy túl sok volt-e a kcal a reggelimben, hanem inkább arra, hogy minőségileg rendben volt-e. Nem kell eg
nem kell lehülyézni, tudom, hogy legalább 1500 kcal-t be kellene vinni egy nap, mivel az lapanyagcsere kb. ennyit igényel. Az egy másik dolog, hogy ha egyszer még mindig úgy érzem, hogy tele vagyok, és egy falat nem menne le a torkomon, akkor nem fogom magamba kényszeríteni a kaját, hogy utána visszajöjjön. Mivel még csak fél egy van, gondolom, hogy azért később megéhezek, akkor nyilván fogok még enni. Különben pár napja álltam vissza húsos étrendre, szóval egyelőre amúgy sem lehet egyszerű visszaállni a szervezetemnek a húsra, így több év kihagyás után.
Amúgy a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy túl sok volt-e a kcal a reggelimben, hanem inkább arra, hogy minőségileg rendben volt-e. Nem kell egyből lehülyézni mindenkit -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!