Ha reggelire többet eszek, az nem baj?
Figyelt kérdés
Ma reggel megettem 4 (nagyon vékony szelet) teljes kiőrlésű kenyérből készült melegszendvicset, párizsisat és májkrémeset, mind a kettőre tettem sajtot. Ez így maradhat, vagy ebből vegyek vissza?2012. okt. 17. 14:27
1/5 anonim válasza:
Ne, felesleges, nem sok, reggelire amúgy is ehetsz, attól még fogysz, vacsorára ne egyél ilyet.
2/5 poiu válasza:
Attól mfügg, hogy mit követsz. Álatlában reggelre nem jó a keményítő (pl. kenyér), mert ekkor emelkedik a legdurvábban az inzulin.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem követek semmit, visszafogtam a kaját (+ nincs sukor, stb.) és tornázok. :) A legegyszerűbb fogyókúra, hasznos és tartós.
2012. okt. 17. 16:22
4/5 poiu válasza:
Ha tudod tartani a kalórideficitet, akkor ez jó. Sajna kevesen tudják hosszú távon, nekik ez nagyon rossz.
5/5 anonim válasza:
Reggelire zsírok kellenének (az emésztésnek).
A keményítős kaja ilyenkor abszolút rossz ötlet. De a teljes kiőrlésű kenyér egyébként máskor is.
Húsokat, zöldségeket kellene enni. Reggelire a tojás nagyon jó. Aztán napközben gyümölcsök, olajos magvak is mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!