Ehetek zsömlét reggelire? Vagy inkább hagyjam?
Holnap pont pihenőnap van edzésileg.
Apu viszont most hozott sok-sok szendvicset.
Nem is érdekelne, ha nem lenne zsíros kenyér, lilahagymával. (najó, nem kenyér, hanem sima vizes zsemle, de mindegy..).
Annyira elkapott az illata, a hagyma, a ropogós zsömle és a piros arany, áááh..
3 éve nem ettem zsíros kenyeret, régen akármennyit ehettem, nem látszott meg rajtam :(
de most súlytartón vagyok, és mivel jövő héten születésnapom lesz, ebben a hónapban nem bűnöztem még. Ha holnap reggelire megennék EGY darab zsíros zsemlét, akkor már nem ehetek a hónapban több "édességet". (születésnapomra amúgy sem kértem tortát)
a másik kérdésem:
Zabkását egy héten hányszor szabad enni? Olvasom, hogy valaki minden reggel azt reggelizik, de azt mégis hogy??
Egyél 1 zsíros zsemit ;)
bele kell férnie.
Nem is tudom... szerintem inkább meghagyom szüleimnek :(
A zabkását hányszor szabad enni egy héten?
Azon gondolkodom,hogy meddig jutott a világ. Emberek az interneten kérdezgetik,hogy megehetnek-e egy zsíros zsömlét és ezt full komolyan:DD:
Szerintetek megehetek egy Snickerst? nagyon megkívántam,de félek holnapra Bud SPancerként fogok kinézni. Légyszi válaszoljatok ,mert ha nem öngyilkos leszek:S:DA:SD:AD:ASD:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!