Ha fáradt vagyok és semmi kedvem mozogni, akkor is mozogjak? Vagy hagyjam a fenébe aznap?
2 éve majdnem minden héten 3x szobabiciklizek, és a héten még csak tegnap bicikliztem, meg vasárnap fogok.
Ma viszont annyira fáradt vagyok, fél 5-kor keltem kb 5 órányi alvás után, semmi kedvem hozzá..
Viszont ha ma kihagyom félek, hogy ellustulok és máskor is kihagyom :(
Másrészt meg azzal érvelek magamnak, hogy nem gáz, ha ma kihagyom, hétfőn-kedden úgyis futottunk tesin egy csomót...
Ti mit tesztek ilyenkor?
Sajnos nekem sokszor kényszer. Lelkiismeretfurdalásom van, ha kihagyom, és nagyon feszült leszek :(
Úgyhogy mindjárt el is kezdem...
Büszke vagyok rád.
Ha nem is annyit, mint máskor, de csinálj valamit.
Nekem most pár napot ki kellett hagynom, mert fogínygyulladástól enni se tudtam, meg ülni sem, nem hogy még ugrálnia fájdalomtól.
Már- már egy pihenőnapot sem merek kihagyni.
Tudod: Csak addig tűnik lehetetlennek, amíg meg nem valósítod.
Számolj majd be kérlek, hogy érzed magad utána !!! :)
Semmi jobb kedv, ugyanolyan fáradt vagyok, de még a fejem is elkezdett is fájni! :D Király. És még tanulnom is kell ma..
Tavaly is a tanulás rovására ment. Ha volt 1 szabad órám, inkább bicikliztem, mert hát muszáj... Ezért is lettek ketteseim.
Hány éves vagy? Rosszul szervezed a napod? Ilyen nehezen tanulsz??
Szórakozol is hétköznap vagy különóra,? mire érsz haza?
18 vagyok, Ma pl negyed 5-re értem haza, még nem is ebédeltem.
Nem tanulok nehezen, sőt. Este 7-től viszont már használhatatlan vagyok, annyira fáradt vagyok, meg akkor fürdök, hajat mosok, stb, 8-tól meg beájulok az ágyba.
A "szórakozás" az, ha el tudok olvasni pár oldalt az épp olvasott könyvemből buszon.
És hánykor kelsz??
Fogyni szertnél amúgy? mik az adataid?
Lazíts egy kicsit, mert így ki fogsz égni! Teljesen meg fog csappanni az energiaszinted és minden nap fáradt leszel. Teljesen tönkre fogsz menni ilyen kevés alvástól úgy, hogy mellette iskolába jársz, tanulsz, mozogsz.....
Egyél napi négyszer, esetleg ötször, de mindig csak kisebb adagokat, de ne hízlaló dolgokat hanem olyanokat amikben kevés a kalória. Arra figyelj oda hogy annyit egyél minden alkalommal hogy elég legyen. Mert ha annyit eszel csak, hogy éhes maradsz, az úgy nem épp túl jó, mert ha majd befejezed a fógyokúrát, akkor nyilván többet fogsz enni, mint amennyit a fógyózáskor. És a szervezeted nem fog tudni mit kezdeni a plusz tápanyaggal, és zsírrá fogja alakítani - így lehet visszahízni vagy még többet felszedni, mint amilyen a fogyózás előtt volt az ember. Szóval kis adagokat, és LASSAN. Amint érzed hogy elég, nem vagy éhes, abba lehet hagyni az evést, de napi négyszer lenne jó szerintem az étkezés, kisebb adagokban.
Igen durva napjaid lehetnek, az olvasás mint kikapcsolódás szintén nagyon megterheli az embert. Keress valami más szórakozást, ami jobban kikapcsol és kevesebb koncentrációval jár (pl. zenehallgatás, mobilozás).
Néha ki lehet hagyni pár napot, nyugodtan! Ettől még nem tunyulsz el. Egyszerűen csak néha muszáj lazítani is. Ha nem lazítasz, és ilyen napjaid vannak egyfolytában, és minden nap mozogsz, akkor nagyon ki fogsz készülni. Túlhajszolod magadat, és megcsappan az energiaszinted. Én úgy csinálom egyébként, hogy hétköznap mozgok, sportolok, és keményen odafigyelek az étrendre, hétvégén viszont lazítás van, és eszek cukrosat is kicsit. És nem történik semmi, hétvége után újra folytatom a fogyókúrát és a sportolást. Az nem baj ha néha tartasz pihenőnapot, sőt, muszáj is! Ne menjen át az egész életed ilyen fiatalon önsanyargatásba...... Később még nagyon megbánhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!