Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki lefogyott már úgy,...

Valaki lefogyott már úgy, hogy csak reggel evett?

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 07:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
IGY nem lehet lefogyni, legfeljebb megbetegedni.
2012. aug. 28. 08:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat fogytam így! DE NEM ÉRI MEG!!!

Folyamatosan fáradt leszel,ideges, dekoncentrált, fájni fog a fejed, hullani a hajad stb.

Ezenkívül teljesen le fog lassulni az anyagcseréd és, ha egyszer visszatérsz a rendszeres táplálkozás- márpedig vissza kell térned, mert nagyon beteges leszel- akkor hízni fogsz.

Inkább egyél napi 5*, de mindig keveset és egészséges ételeket. Elsősorban sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húsokat. Mindent ehetsz, amit szeretsz, de az egészségtelen ételek fogyasztásának gyakoriságát és az egy alkalomra fogyasztott mennyiségét próbáld nagyon lecsökkenteni. Ezzel a módszerrel le tudsz fogyni és a súlyodat sem lesz nehéz így megőrizni.

2012. aug. 28. 08:34
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező,nem vagy normális. fogyni nem önsanyargatással kell,hanem türelemmel,kitartással és odafigyeléssel,nem úgy,hogy az egészségeddel játszol! Hogy lehet ennyi esze egy felnőtt embernek,de komolyan?!
2012. aug. 28. 08:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan pontosan a felét fogyták le annak, amit utána visszahíztak (jobb esetben...)
2012. aug. 28. 08:41
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha legalább háromszor eszel naponta, de fele annyit, mint eddig, és lassan fogysz le, mert ha hirtelen, akkor kétszer annyit hízol vissza amikor majd jönnek az éhségrohamok, tudom mert tavaly így jártam, bár én nem fogyóztam, hanem gyomor gondok miatt nem ettem szinte semmit.
2012. aug. 28. 08:42
 6/18 anonim ***** válasza:
22%

Kedves kérdező! Ha napi egy étkezéssel szeretnéd bevinni a szükséges tápanyagokat, akkor én inkább az estét ajánlom. Ugyanis mivel egy nagyobb adagot eszel, ezért biztosan elálmosodsz utána, ami reggel átok, este viszont áldás. Bővebben erről olvass itt:

[link]

vagy itt:

[link]

esetleg itt:

[link]

Jó böngészést! Nekem bevált, nagyon pozitívak a hatásai, mellesleg tényleg sokat lehet vele fogyni, már ha betartod az előírásait!:)

2012. aug. 28. 08:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, mert ha belebetegszel, az eléggé el tudja venni az étvágyat.
2012. aug. 28. 11:02
 8/18 anonim válasza:
37%
én igen, de sajnos utánna nemfigyeltem mit eszek és visszajött a a 5 kiló. fogyás után csak annyit egyél amennyitől ugy érzed hogy van a gyomrodban valami. a legtöbb fogyókúra azért nem sikeres, mert nem az ősember étkére alapul. ergó amit érdemes követni az az ŐSEMBER DIÉTA. reális keretek közt. nem muszály ám minden nap enni!
2012. szept. 20. 19:05
 9/18 anonim válasza:
Ez elég nagy butaság. Ezzel csak a szervezeted gyengíted max.
2012. szept. 27. 14:10
 10/18 anonim válasza:

Az anyagcseréd leáll majd, és tönkre fogsz menni.

Naponta ötször egyél. Nem kell sokat enni. Ha kibírod, hogy csak reggelizel, akkor szerintem bármilyen diétára alkalmas vagy.

(A modellek 3óránként étkeznek, edzenek is)

Érdemes a mozgással is időt tölteni. Rendszeresen étkezz, de figyelj oda mit eszel.

Pl. a fehér kenyér helyett egyél teljes kiőrlésűt (a fehér kenyérnél úgy érzed jól laktál, de nem sokáig, a teljes kiőrlésű tovább tart..)

Tészta helyett salátát egyél, sok húst, fehérjét.

Ne igyál kólát, édes üdítőket, csak vizet!

Ha ezekre odafigyelsz ezerszer többet érsz el, mintha nem ennél csak reggel.

2012. okt. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!