Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggel 6 órától fogva ettem....

Reggel 6 órától fogva ettem. Ha 2kor eszek utoljára és vacsora helyett kondizok, akkor nem fog lassulni az anyagcserém ugye?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
De borzasztóan lelassul az anyagcseréd és gyönyörűen fognak elsorvadni az izmaid. Vacsora helyet kondizás, tudtad, hogy milyen zseniális paradoxont sikerült kitalálnod? Csak éppen ne csináld!
2012. aug. 23. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
aerob edzésre gondoltam, nem súlyzósra.
2012. aug. 23. 11:15
 3/5 Szoondiii ***** válasza:

ha normális ételeket eszel, szénhidrátban szegény zöldségeket, és persze húsokat gyümölcsöket magvakat, akkor nem kéne koplaláson gondolkozni.

ha sz.ar dolgokat ettél, azon nem lehet és nem is kell segíteni, legközelebb normális ételeket vegyél, ha van rá pénz.

2012. aug. 23. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen milyen edzésre gondoltál.
2012. aug. 23. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Javaslom nézz utána, hogy milyen folyamatok tartoznak az anyagcsere fogalmába. És akkor gondolkozz el azon, hogy mozgással kiváltható-e az emésztés.
2012. aug. 23. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!