Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek vacsorára, hogy ne...

Mit egyek vacsorára, hogy ne korogjon a gyomrom?

Figyelt kérdés

Reggelire megettem 5 szem zabkorpás kekszet (160 kcal) és fél liter tejet (2,8%-osat) meg egy pici fagyit turmixoltam össze... ez van, nem bírtam megállni cukor nélkül:(

Ebédre 4 kisebb főtt krumplit és vajat csináltam pürének, meg úgy 15 dkg natúr csirkemellet és 2 paradicsomot ettem mellé, estére pedig egy karalábét, egy répát 2 paradicsomot ettem 10 dkg májpástétommal meg egy kis pörkölt mandulabéllel. Napközben semmi bajom nem volt, de hiába volt egy tálcányi vacsorám szépen gusztusosan elrendezve, ha még mindig korog a pocim :( Mit (t)egyek?

2012. júl. 16. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
igyál meg fél liter vizet.
2012. júl. 16. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
fogyókúra idején is kell annyit enni, hogy evés után ne korogjon, mert így csak túl fog kompenzálni a szervezet, többet raktároz. Előtte koroghat, de utána nem.
2012. júl. 16. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Körömpörköltet
2012. júl. 16. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Főzz pár tojást.
2012. júl. 16. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
50 szem zabkorpás kekszet...
2012. júl. 17. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!