Kalóriaszámolós diétát folytatok. Eddig ezt ettem (lennt). Megehetek még egy nagy doboz kefírt vacsorára, vagy nem?
Figyelt kérdés
5 tojás 5 részre elosztva, és egy nagy pohár kefír (max 300 kcal).2012. júl. 15. 15:30
1/3 anonim válasza:
valami itt nem világos.
reggelire ettél 5db tojást,az addig rendben,teljesen jó,bár én kettőnél több sárgáját nem ennék egy nap.
és a többi étkezés?3 óránként vagy vmi?
kefír meg nem szerepel egy diétában sem.
estére sovány túró menjen.
2/3 anonim válasza:
Ez nagyon kevés! Nem is ettél semmit szinte! Amúgy bocs az offért,de miért nem mehet a kefir a diétába?? Én nagyon szeretem elég sokat eszem és fogyok is mellette...
3/3 A kérdező kommentje:
2 óránként 1 db tojás, így meg van az 5 tojás. Késő a válaszom tudom, igazából csináltam 1-2 ilyen napot, hogy hozzászokjak a többet eszem, de kisebb adagban-ra. Sajnos amúgy is lassú az anyagcserém, és én elvagyok 2x-i evéssel, illetve kis mennyiség nem elég
2012. júl. 17. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!