Abo Nett kenyérből (pizzás) 1 csomaggal nem gáz megenni (kései) vacsorára ha nem kenem meg csak paradicsomot eszek mellé?
egyszerűen olyan hamar eltűnik egy csomag... :/
valójában rágcsálásmániában szenvedek, azért is híztam el, de reméltem hogy az Abo Nett termékek annyira nem hizlalóak
szal mit gondoltok egy ilyen este 9 órás vacsoráról?
1 cs. pizzás Abo Nett
2 paradicsom
1,5 deci száraz fehérbor (ezt doki ajánlotta, am nem vagyok nagy ivó)
Doki ajánlotta este 1.5 deci száraz fehérbor, jóvan :D
Így nem lesz jó a diéta.
Estére egyél halat, túrót, esetleg főtt tojást.
Abonett az nem elrágcsálni való, 2-3 szeletet ehetsz belőle, kenyér vagy pufi rizs helyett.
62 g ch van egy csomagban. Az kicsit sok egy vacsorának.
Kb 6 szelet ami belefér... (az 18,6 g ch).
én.. hagynám a szénhidrátot, és füstült sonkát ennék a zöldséggel.
1. nem nyomja fel a vércukorszintedet,
2. van értelme megenni (tápláló)
3. finom..
én is.
minden ember koleszterines. ettől még nem kell meghalni..
szív- keringési betegségek köthetők a szénhidrát, glutén fogyasztáshoz, ezekkel vigyázni kell.
ezért mondom, hogy húst kell enni és zöldséget.
apropó vigyázni kell a koleszterinszint csökkentőkkel, mert azon túl, hogy veszélyes csökkenteni a koleszterinszintet, ráadásul a szívet nem védi, tehát értelme sincs, a sztatinok kivonják a testből (sejtekből) a Q10 koenzimet, ami gyengeséget, fáradékonyságot okoz. olyannyira, hogy az ízületeink is jobban kophatnak. vigyázni kell nagyon az orvosi, gyógyszeripari dolgokkal.
a koleszterinedhez meg jó egészséget!
pff bazzki, nem írnál ilyeneket ha tudnád h mennyire magas :D
nem szedek rá semmilyen gyógyszert de a legutóbbi mérés eredménye 10 volt
(zárójeles megjegyzés: a normál érték 3 és 5, 6 közt mozog, ha 6 akkor már sápítoznak rajta)
a japánok koleszterinszintje is magas. és?
ez egyedül az orvosi egyetemek előadótermeiben gond, a valóságban a magas koleszterinszinttől még senkinek sem lett semmi baja.
egyébként is, ha már koleszterin, akkor meg szoktak különböztetni Hdl-t és Ldl-t. nem mindegy a kettő aránya, de alapvetően a gabona, tej, ch fogyasztás áll összefüggésben a keringési betegségekkel.
a koleszterin maximum a nyulaknál, ezért nem esznek ők zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!