Tegnap megettem 4000 kcal-t. Kenyérből. Ma megettem 7000 kcalt (kenyér, spagetti, csoki). Mennyit hízok ettől?
A utóbbi 1 hónapban fogytam 1,5 kg-ot ami tényleg normális fogyás, azaz zsírból.
Viszont ebben a 2 napban tényleg ennyit ettem. (lemértem, és kcal is rá van írva). Szóval nem túlzok.
Most akkor visszahízom ezt a 1,5 kg-ot?
Jó lenne, ha nem.
Szerintetek?
(átlag testalkatom van és nő vagyok)
Holnap folytatom a diétát.
1. ha csak kenyeret eszel, és van rajtad izom, akkor tuti dagadsz/hízol, de izomból el is veszted, ergó zsírosodsz, de a súlyod nem nő
2. ha sokáig folytatod, és nem hízol, menj el dokihoz, vagy majd kikötsz nála amúgy is előbb-utóbb
Ha ezentúl betartod a normál mennyiséget, akkor nem hizol két nap alatt.
De azt légy szives, ird le (akár privában), hogy mit ettél, ami 4000 meg 7000 kcal - ugyanis egy ismerösnek sürgösen hiznia kellene, és sehogysem tud a napi 3000 kcal fölé jutni.
ha sürgősen zsírosodni akar, és nem tud enni, akkor tápkieg orbitális kalóriadús tömegnövelőt neki, tejjel, fagyival megspékelve.. Egy 200g-os kieg. adaggal számolva ez már 2000 kalória körül mozog. :)
+ oliva olaj. Kaják mellé egy-két teáskanállal :) be lehet tolni 5000 kalóriát simán.
atyaég, ha igaz amit írsz az durva ...
ha folytatod akkor sokat!
tessék mozogni és nem annyi szénhidrátot zabálni ha nem akarsz bálna lenni
most komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!