Rozs kenyér hol kapható? Mindenhol csak ál rozst találok.
Már vagy 20 boltot végig jártam. kis pékséget, interspar-t de sehol sem találtam igazi rozs kenyeret. Hol kapható?
Interspar-ba vettem egyet amire az volt írva hogy rozskenyér erre nézem hogy csak a fele készült rozs lisztből, ez mellett a többi rendes liszt, + cukor, és még ráadásul szinte ugyan annyi szénhidrát és kalória van benne mint egy fehér kenyérbe....
adnátok tippeket?
Köszi a választ!
A rozs kenyérről azt hallottam hogy lehet hogy hasonló kcal tartalmú mint a többi kenyér de jóval egészségesebb és kevesebb is szívódik fel belőle.
Nem akarok hülyeséget leírni tényként de ahogy olvastam nem hiába ezt ajánlják fogyózóknak :) Megpróbálom hátha bírom az ízét.
www.lipotipekseg.hu/index.asp?inc=uzleteink&tip=regi
nem tudom esetleg környék,ha annyira kell
A rozskenyér több kalóriát tartalmaz, mint a fehér, ami érthető is, hiszen több benne az anyag. Nem attól egészséges, hogy alacsony a kalóriatartalma, hanem attól, hogy sok benne a vitamin, a rost, és alacsonyabb a glikémiás indexe, valamint jobban eltömít, így kevesebbet eszel belőle.
Amúgy a legrozsosabb rozskenyér, amit kaphatsz, az a pumpernikel, aminek teljesen más íze, állaga van, mint a fehér kenyérnek, édes-savanykás, tömény, meg lehet szokni sőt kedvelni is. Van a Tescóban és a DM-ben is, kb. 400 Ft egy csomag. Az bio, és nincs benne semmi adalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!