Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha mindenhol...

Mit csináljak, ha mindenhol izmosodok, csak a hasamon nem, ahol a legjobban szeretnék?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy szimplán evezek, mást nem sportolok mellé. Minden izomcsoportot megmozgat! A hasam a legkritikusabb,mondhatni van rajta 1-2 hurka, (Na jó, azért nem vagyok az a nagyon dagi) ezért is kezdtem el, de ott egyszerűen még egy lehelletnyi izomlázat sem érzek, semmi változás! A lábaim, fenekem abszolút kemény, a karomon látható az izom! Így az összhatás elég gáz, mit csinálhatnék a hasammal?

Köszi a segítséget! 25 L

2012. febr. 28. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:

A hasizomláz nagyon ritka, nekem még sosem volt, pedig keményen szoktam edzeni.

Ott is izmosodsz, csupán a hájtól nem látszik. A hason lévő hurkák diétával tüntethetők el.

2012. febr. 28. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Evezőpadon evezel? Mennyit?

Én ha evezőpadon evezek, úgy szoktam csinálni, hogy bizonyos km vagy perc(eleinte 5 perc után most már 10 perc) után szünet, és ott felülést csinálok, majd folytatom az evezést. Kb fél óra evezés és utána még hasizmozok a szőnyegen.

2012. febr. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!