Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítsen (? )

Valaki segítsen (? )

Figyelt kérdés

1,63,70 kiló lány vagyok.Leszeretnék fogyni legalább egy kicsit,de nem tudom,hogy mit ehetek?

Mindig sokat eszek és ennek véget akarok venni!Tudnátok nekem írni reggeli,ebéd,és vacsorára tippeket.Ami nem hízlal.Már mindenhol kerestem,de sehol sem találok:(Pár tipp.

2012. aug. 4. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:
szépen fokozatosan kell először egyél amit szoktál csak csökkentsd pl felére az adagot ha tényleg sokat ezsel + torna ez kb egy hónapig utána vacsorára zöldség+ gyümölcs és ami fontos este 7 után már ne egyél és fogyni is fogsz :)
2012. aug. 5. 00:06
 2/3 anonim válasza:
imádom ezt a hét után ne egyél dumát, mert gondolom most nem 10kor fekszel le aludni, szal egyél ha éhes, vagy, csak ne olyan kaját amit be kell rakni a mikróba, egyél gyümölcsöt, vagy valami nem hízlalót, mert nem egészséges, ha éhes vagy
2012. aug. 5. 00:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Reggelire egyél mondjuk pirítóst egy lehelletnyi vajjal (vagy anélkül), valami sovány felvágottal + paradicsom/paprika/uborka stb., ami van otthon.

Tízóraiara lehet enni gyümölcsöt, zöldséget, joghurtot (alacsony zsírtartalmút!) stb.

Ebédre csirkét vagy halat (én margarinon sütöm meg, sokkal kevésbé hizlal, mint az olaj. :)) valami zöldségkörettel vagy barnarizzsel.

Uzsonnára én általában megint valami gyümölcsöt vagy zöldséget eszek. (itt próbálok negatív kalóriásat enni -> irány a google!)

Vacsira tojásos salátát szoktam, de a sovány túró is megfelelő, mondjuk fahéjjal, citrommal ízesítve. De erre is találsz tippeket. :)

Valamint heti 3-4× mozogj valamit. Torna, bicikli, futás, úszás... bármi, csak mozogj! :) Remélem segítettem. :)

2012. aug. 5. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!