Mi lett velem? Segítsen valaki!
Tulajdonképpen egy kis lelki támogatás kéne, vagy nem is tudom, amit nem kapok meg senkitől...
Elvesztem úgy érzem!
Nem tudom mi történik velem, meg hogy mi fog történni!
A helyzet az, hogy pár éve szépen lassan felkúszott rám 10 kiló. De ez akkoriban fel sem tűnt, sőt nem is zavart. Novemberben valami bekattant az agyamba, és nekikezdtem egy ilyen "életmódváltásba". Nagyon elszánt voltam, kalóriát számoltam, mozogtam és mostanra le is fogytam (1-2 kilót kell még). De most úgy érzem bár ne tettem volna! Sokkal boldogabb voltam úgy, nem érdekelt mit eszek, mikor, meg hogy egész nap fekszem, csokit eszek... most meg egyre szomorúbb vagyok, a változást senki nem látja, én is csak azért mert tudom, és úgy félek, attól, hogy soha többé nem ehetek már meg számolgatás nélkül egy tábla csokit, vagy egy óriáspizzát, hamburgert! Inkább maradtam volna 10 kilóval több és boldogabb. De mostmár nem adhatom fel! csak pár kiló... de mi lesz azután? hogy fogom megtartani? Teljesen el vagyok keseredve! nem látom magam szépnek és csak sirok egész nap! nincs kedvem tornázni, kimozdulni sem, nem járok bulizni, a barátaimat, sőt lassan a páromat is elveszitem (november óta kizárólag a kalóriák számolgatásával foglalkozom). NEM AKAROK IGY ÉLNI! Én imádok enni, miért vagyok ilyen szerencsétlen? mások meg csak zabálnak egész nap és nádszál vékonyak! ez nem igazság! :(((
Bocsi a sok panaszért, ha valakinek van ideje olvassa végig, és adjon egy pár jó tanácsot, vigaszt, vagy vágjon pofán, hogy észhez térjek!
megértelek... én is az utolsó kilókkal küzdök és nagyon hasonló gondjaim vannak. bár engem nem vonzanak annyira az egészségtelen ételek, csak a mennyiség...
az nem válna be, ha egy hétből 2-3 napon azt ennél amit szeretnél, aztán a többi napon odafigyelsz a kajára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!