Magán fogorvos, vagy OEP-es? (Akinek van tapasztalata 60 éven felül, kérem, segítsen avval, hogy megosztja velem véleményét. )
Sajnos annak ellenére,hogy mindig odafigyeltem és rendszeresen jártam fogorvoshoz,nem kerülhetem el a műfogsort.Sok fogat kell húzatnom, magán orvosnál 10ezer/darab.Viszont OEP-es fogorvos nem mond árat, és kétségeim is vannak a munkájukkal kapcsolatban.
(A több órás várakozást, hangnemet nem is említve.)
Tapasztalatból beszélek, tisztában vagyok avval,hogy technikai költségeket fizetnem kell.
Tenném is szívesen, ha LEGALÁBB tudnám a költségeket.
Pedig a húzás ingyenes. Ha már nem lehet megmenteni a fogat, vagy lehetne, de kell a hely a műfogsornak, akkor elvégzik. Hidd el, nem mindegyik körzeti rendelésen bunkók. Esetleg nyiss egy kérdést arról, hogy kit tudnak ajánlani egy bizonyos körzetben, ahol laksz, aki normálisan, tisztelettel bánik a betegekkel.
Egy foghúzáson szerintem olyan sokmindent nem tudnak elrontani.
Teljes fogsor alul-felül 60-on felül tavaly 54 ezer valamennyi volt.
Ez a technikai díj.
Először csak egy fogsort csináltass
(vagy az alsót v. a felsőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!