Itt egy kép rólam hátulról. Amikor megláttam, konkrétan elsírtam magam. Szerinted hány kg vagyok?
2014. ápr. 16. 22:47
11/53 anonim válasza:
Látom nem sokan válaszoltak a kérdésre:D:D:D Szerintem 55-62 közott lehetsz de ugye csontozat, stb kérdése is:)
13/53 anonim válasza:
50-55 kg körül. Nem jó méret a bugyid. A kínaiak nagyon elméretezik. Nekem kínaiból van L-es bugyim is, pedig máshol néha még az S-es is nagy... (163cm, 52kg vagyok)
14/53 anonim válasza:
Lányként mondom neked, hogy egész normális alakod van. A csípődön kellene izmosítani egy kicsit. De egyáltalán nem undorító. Én is 158 centi vagyok, csak 36 kiló, 20 évesen. Ha engem látnál, nem mondanád ezt. Mikor 52-55 kiló körül voltam, akkor volt ilyen alakom.
15/53 MrPifta válasza:
Nem sírni kell, hanem tenni érte!
16/53 anonim válasza:
Semmi gond vele. Szerintem okés. Előnytelen a fotó, hordj félfrancia bugyit.
17/53 anonim válasza:
Miért olyan bugyit veszel fel ami hurkát és úszó gumit csinál?
18/53 anonim válasza:
Legalább 60-65 kg vagy, ez kb 10-zel több, mint amennyi jó lenne.
A bugyi borzalmas, sem a fazon, de föleg a mérete nem megfelelö.
Kezdj el értelmesen mozogni (nem derül ki, hogy mit sportolsz, de valószínüleg nem megfelelö), és normális étrendet alakíts ki mindenféle extrém tiltások nélkül.
19/53 anonim válasza:
Oszinten... en eleg maximalista vagyok. En is elsirnam magam ha ilyen alakom lenne. Has cici hogy all?? alakformalj!!! feszesits!! napi fel ora. Vagy heti 3 x 1 ora vmi porgos zenere. Nezegesd magad a tukorbe sokszor!!!!! es fel milimetert eszreveszek a csipomon hasamon ha ugy van es mar attol is rosszul vagyok. Bar olyankor csusznak is a csokik.:) olyankir leallok vele kicsit tobbet mozgok es minden ok. Ha nem figyelnek oda en is igy neznek ki, vagy rosszabul. Egy no mindig maximalista legyen ;)
20/53 anonim válasza:
Azert ennyire nem durva a helyzet. Na de 10/10 ??!! konyorgom fiuk... pl egy night klubba ilyen lanyokat szeretnetek latni?? hat oke..nem rossz nem kover atlagosnak mondanam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!