Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Itt egy kép rólam hátulról....

Itt egy kép rólam hátulról. Amikor megláttam, konkrétan elsírtam magam. Szerinted hány kg vagyok?

Figyelt kérdés

158cm vagyok...

undorító, hányinger!!!

[link]

2014. ápr. 16. 22:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy te tökéletesnek hiszed magad, viszont szerintem meg az az erény, ha valaki büszke, de nem elégedett. :)
2014. ápr. 17. 18:33
 32/53 anonim ***** válasza:
Azt tudom javasolni, hogy a tanulást kösd össze a sportolással. Például ülj fel a szobabiciklire és közben olvasd a tanulnivalót. Vagy tanulás közben a szobában járkálj fel-alá, már az is érne valamit. De egyáltalán nem vagy undorító, ez azért túlzás. Szerintem semmi szégyellnivaló nincs rajtad.
2014. ápr. 17. 20:44
 33/53 anonim ***** válasza:
Nem nem.. korant sen erzem magam tokeletesnek, de torekszem arra. Ezalatt azt ertem hogy egy 18-25 eves non kb 2 3 kilonal ne legyen tobb felesleg, ha meg van aranyosan legyen szep kerek popsi ami a csipovel is osszhangban van es legyenek szep cicik is melle. Nem mutatok kepet, mivel a szerintetek "nagykepu" iromanyaim utan ugyis a negativat kapnam mar csak ego rombolaskent is. Nekem mindennap beigazolodik hogy igen, kozel a tokeleteshez, de ahhoz meg nagyon sokat kell dolgoznom :)
2014. ápr. 18. 10:33
 34/53 anonim ***** válasza:

Kritta92

Hiába leszel szép meg ilyenek,mikor nem erről szól az élet! Tapasztalt férfiak úgysem a tökéletes nőkre mennek hanem a számukra tökéletesre !Túl szép nőkkel kevesen szeretnek bajlódni,na meg ami kívül szép az általában belül rohadt....Mindennek megvan az ellensúlya.

Kérdező!

Nekünk nem kell magyarázkodnod semmiért sem mert mi számodra senkik vagyunk,mint te is nekünk!Feleslegesen húzod fel magad itt a hozzászólásokon.Nem tagadom szerintem bajod van és baj hogy nincs önbizalmad és normális önkritikád....Ne a valóvilágos micsodák legyenek a példaképeid!Itt az ideje hogy az igazi világba kilépj és megbékélj önmagaddal és fontosabb dolgokkal törődj!Én szerintem nincs veled semmi baj,sőt egyszerűen nem értem hogy mit tartasz magadon undorítónak....Ha a barátnőm lennél akkor tenyeremen hordanálak és nem hagynám hogy ilyen önkritikád lenne! Néha menj és pihenj egy picit mert a sok tanulás kezd az agyadra menni! Fiatal vagy!Élvezd ki az életed ezen szakaszát!És nyugi ,mert nincs Veled semmi baj,aki meg fikáz az meg biztos hogy irigyli azt amid van!

2014. ápr. 18. 11:26
 35/53 anonim ***** válasza:
De igen. A mai vilagban minden a kulsosegrol szol. Minden!!!! az meg hulyeseg h aki kivulrol szep belulrol rohadt.. persze biztos van ilyen de nem szabad altalanositani. En ha egy kicsit is atlagosnak erzem magam mar lelki beteg vagyok. Mindenhonann kiszeretnek tunni, es sztem ezzel kb minden lany igy van. Valakinek sikeul, valaki lathatatlan marad egesz eleteben. Viszont furcsa h a fiuk tobbsege ITT inkabb egy atlagos novel lenne egyutt mint egy atlagon felulivel aki miatt mindenki irigykedne ratok. Vagy ugy gondoljatok h egy szexi no nem tud ugy szeretni mint egy atlagos?! nem ertem..
2014. ápr. 18. 12:11
 36/53 anonim ***** válasza:
Tapasztalat hogy a plázacicák nem jobbak...Ennyi! :)
2014. ápr. 18. 12:45
 37/53 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem tudjatok oket megszerezni :) es aki szep es csinos nem feltetlen plazacica... ne keverjuk a ketott...
2014. ápr. 18. 12:56
 38/53 anonim ***** válasza:
Minden nőt meg lehet szerezni! Megtartani az már más tészta! :)
2014. ápr. 18. 12:58
 39/53 anonim ***** válasza:
Azert azt nem gondolom h ez minden esetben igy is van :)
2014. ápr. 18. 13:11
 40/53 anonim ***** válasza:
Minden esetben persze hogy nincs így mert akadnak ám pp-k is :) De mostanság nincs nehéz dolguk a fiataloknak mert elég sok a könnyűvérű :)
2014. ápr. 18. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!