Szerintetek elég a kalóriabevitelem, elég a fogyáshoz?
Ma úgy tervezem hogy összesen 1200 kalóriát fogok megenni, de amit a kalóriabázis nekem szánt naponta ami megengedett az 1371 kalória.
Ma sétáltam 1 órát és 40 percet normál sétát és 20 percet sietős gyors sétát.
Ha így folytatom akkor le fogok tudni adni hetente 1 kilót?
Nos mivel sétáltam is így megemelkedett a megengedett kalória keretem is de nem használom ki.
1823-ra növekedett.
A 16/18-as válaszoló szerint fogyni "diétával" lehet, ami azt jelenti, hogy sovány hús meg fött zöldségek ehetöek mikroszkópikus mennyiségben, mert ez a fogyókúrás.
Csak azt nem tudja felfogni, hogy ez teljesen értelmetlen módszer.
De leírtam, hogy zsírbevitelre szükség van... Most vagy vitázzon, vagy fogadja el, olvasson utána, ilyesmik.
De sok zsírral is lehet fogyni, vannak kifejezetten hatékonynak mondott, zsírdús diéták is. S elég sokan számolnak be arról, hogy fogytak jelentős zsírbevitellel, ami számomra hihető, tekintve, hogy én is ezt tettem :D
"Nekem azt mondták hogy egyek mindent csak sokkal kevesebbet"
Azt tudjuk, hogy krónikus betegségeket nem csak mérgek okoznak, vagy károsító hatások (növényvédőszerek, glutén/autoimmun folyamatokat katalizáló fehérjék, sok cukor/keményítő) hanem esszenciális mikrotápanyagok, vitaminok hiánya is.
Tehát amikor sz.arul eszünk, és még abból is visszaveszünk a mérték miatt, akkor nem csodálkozunk ha a szervezetünknek nincsen forrása az immunrendszerünk egészséges működtetéséhez, és mondjuk tényleg rákosak leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!