Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek elég a kalóriabevi...

Szerintetek elég a kalóriabevitelem, elég a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Ma úgy tervezem hogy összesen 1200 kalóriát fogok megenni, de amit a kalóriabázis nekem szánt naponta ami megengedett az 1371 kalória.

Ma sétáltam 1 órát és 40 percet normál sétát és 20 percet sietős gyors sétát.

Ha így folytatom akkor le fogok tudni adni hetente 1 kilót?

Nos mivel sétáltam is így megemelkedett a megengedett kalória keretem is de nem használom ki.

1823-ra növekedett.

2014. ápr. 15. 14:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#18: De mit szegne meg? Nem esküdött meg, hogy nem eszik szalonnát... Nem értem.
2014. ápr. 15. 19:21
 22/24 anonim ***** válasza:

A 16/18-as válaszoló szerint fogyni "diétával" lehet, ami azt jelenti, hogy sovány hús meg fött zöldségek ehetöek mikroszkópikus mennyiségben, mert ez a fogyókúrás.

Csak azt nem tudja felfogni, hogy ez teljesen értelmetlen módszer.

2014. ápr. 15. 19:26
 23/24 anonim ***** válasza:

De leírtam, hogy zsírbevitelre szükség van... Most vagy vitázzon, vagy fogadja el, olvasson utána, ilyesmik.

De sok zsírral is lehet fogyni, vannak kifejezetten hatékonynak mondott, zsírdús diéták is. S elég sokan számolnak be arról, hogy fogytak jelentős zsírbevitellel, ami számomra hihető, tekintve, hogy én is ezt tettem :D

2014. ápr. 15. 19:33
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem azt mondták hogy egyek mindent csak sokkal kevesebbet"

Azt tudjuk, hogy krónikus betegségeket nem csak mérgek okoznak, vagy károsító hatások (növényvédőszerek, glutén/autoimmun folyamatokat katalizáló fehérjék, sok cukor/keményítő) hanem esszenciális mikrotápanyagok, vitaminok hiánya is.

Tehát amikor sz.arul eszünk, és még abból is visszaveszünk a mérték miatt, akkor nem csodálkozunk ha a szervezetünknek nincsen forrása az immunrendszerünk egészséges működtetéséhez, és mondjuk tényleg rákosak leszünk.

2014. ápr. 15. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!