Ha a napi kaloriaszuksegletem ahhoz hogy sulyt tartsak 2100, fogyashoz pedig 1600kaloriat kell megennem (kiszamoltam az orvoslexikon oldalan), akkor ha nem is eszek 1600kcal-nal tobbet, plusz heti5-6x sportolok neem fogok visszahizni?
akkor sem, ha becsuszik 1-1csoki, vagy valami egeszsegtelen az 1600on belul?
amugy nem vagyok egy vaskos, ellenben tavaly ilyenkor 5kiloval nehezebb voltam...
formasodni szeretnek inkabb, na meg felsotestembol azert van meg minek leolvadni...alma alkat vagyok :/
koszonom!
sport:
heti 3-4x futok 30-40perceket
heti 2ropiedzes-1lightos azoncsak jatszunk kb masfel oras, meg egy erositos edzes(2kor 6-8allomasos erosites)
na meg elszoktam jarni heti egyszer tornazni
kaja
hmm..feher kenyer helyett teljes kiorlesut eszem de max heti 3-4x reggelire egy szendvicskent
parolt zoldseg nagyon sok
nyers zoldseg vacsira
naponta 2alma delelott
cukrot kiiktattam amennyire csak tudtam helyette edesitoszert hasznalok
tejet delelottonkent szoktam inni/enni..natur lapitott zabpehelyhez, vagy extrudalt kolesgolyohoz
sovany hus(csirke foleg parolva, keves olajon sutve bor nelkul)
keves rizst, krumplit eszem
na meg reggelire nem nagyon tudok lemondani a 3in1kavemrol tejjel
csokit is igyekszem csokkenteni, de napi 2-3kockat mostanaban megengedek magamnak(milka csokibol) ebed utan, vagy reggeli nelle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!